ZAIGRALA SAM SE, KAJEM SE: Dalila Dragojević iskreno o odnosu sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom "Igre istine" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarka Irma Sejranić postavila je pitanje Filipu Caru.

- Šta misliš zašto je Dalila danas izjavila da više nema poverenja u tebe? Šta se to desilo? - pitala je Irma.

- Nisam znao ni da mi manje veruje ni više. Sve što ja kažem pred vama vi dva puta merite jednom secite. Šta ja znam šta je htela da kaže. Šta sam ja imao sa njom da bi mi verovala ili ne - odgovorio je Car.

- Ono veče kad si bio pijan i izjavljivao ljubav, nakon toga je promenila mišljenje. Šta si to uradio da bi ona promenila mišljenje? - nastavila je Sejranićeva.

- Stvarno ne znam, ja bih najradije njoj postavio pitanje sada. Ona se sada ne igra, to možda može kod kuće kod mene ne. Te se igra te se ne igra, nemaš ti te kapacitete Dalila. Kad sam rekao da mi se ide kuće, ja sam to dokazao. Kada sam rekao da sam zaljubljen u nju, ja sam samo kada sam bio pijan sam preuveličao - dodao je Car.

- Meni si rekao trezan, tako da te više neću slušati uopšte! - ubacio se Miki Đuričić.

- Meni je ovo bolest, prevazilazi sve granice - ustao je Mensur Ajdarpašić.

- Hoćeš li postaviti pitanje, poslednji put te pitam - rekla je Dalila Dragojević.

- Zamisli da mi Dalila vrti rijaliti i ona govori kad šta treba da pitam, imao sam ja pitanja za veće igrače. Ne veruje meni šta god da kažem, možda je imala maramu preko ušiju pa me nije dobro čula - nastavio je Car.

- Kakve ja veze imam sa tvojim odlaskom kući? - pitala je Dalila.

- A zašto ti nemaš poverenja u mene? - pitao je Car.

- Da li smo pričali tri puta? Da li si kod bazena meni rekao zašto želiš da ideš kući? Ne divljaj! Prvi put kad smo razgovarali rekao si da hoćeš da ideš kući zbog porodičnih problema - pitala je Dalila.

- Neću ja uvek da budem je*ena stranka! - ubacio se Car.

- Rekao si da nisi dugo video majku i sestru. A onda si spominjao Beč i ja sam imala komentar da ti je preče bilo to nego porodica - govorila je Dalila.

- Dalila ti si se pogubila, šta pričaš ti? Pitanje je bilo zašto mi ne veruješ - rekao je Filip.

- Ne verujem ti jer si pričao da je porodica razlog tvoje želje da odeš a posle si rekao da sam ja razlog. Ako hoćeš da izađeš napolje odavde padneš u depresiju ne učestvuješ nigde u programu i odeš kući - nastavila je Dalila.

- Ja kad padnem u depresiju ti dođeš da me vadiš iz iste - dodao je Car.

- Ti si promenio trista priča. Ja bih te uvek vadila iz depresije ali ti eto napraviš ovakvu priču. Možda je i bolje da ne razgovaramo kako si rekao - nastavila je Dalila.

- Mi smo se družili, meni si se ti dopala, možda sam loše procenio da li si mi dala povoda. Stojim iza toga da mi nisi dala povoda, stojim iza toga da sam ja kriv. Nikada neću pokušati ništa, niti ću te poljubiti, niti ću tražiti da budeš sa mnom a još manje da nekoga ostaviš. Sve će biti kako ti želiš, ako ti želiš da pričamo biće tako, ako želiš da se sklonim, skloniću se - rekao je Filip.

- Da li je normalno da tvoja supruga bude u kontaktu sa osobom koja je zaljubljena u nju? Od prevare je gori samo crv sumnje! Nije normalno da se moja žena druži sa nekim ko joj se udvara ili ko je zaljubljen u nju. Ja tebe poštujem više nego ikoga, ali sine, ovo nije normalno. Svi imaju krize u braku i ja to razumem, ali sine nije normalno da se tvoja žena smeje sa nekim ili plače sa nekim ko je zaljubljen u nju - govorio je Đuričić.

- Nema tu priče, ja znam da ona nije zaljubljena. Danas sutra, da je Pele bio ovde, i da je krenuo na kapiju ona bi krenula za njim i zadržala bi ga, ona je takva - dodao je Dejan.

- Jel treba da se pravimo glupi i da ove ljude manipulišemo, a napolju se sve vidi! Misliš li da se večeras klipovi ne puštaju zbog Marijane i Marka ili zbog nas dvoje? Nemoj da se lažemo. Jesi se meni dopala, imao sam iluzije. Mogu da se družimo a i ne moram, to ti odluči. Ako si sigurna da ne možeš pokleknuti možemo da se družimo do kraja života! - rekao je Car.

- Rekla sam da sam čudna da imam oscilacije. Jesmo se družili, jel sam ja sa tobom planirala brak? Decu? Ja nisam nenormalna ako vi mislite da jesam. Nemam razloga da se plašim neke naše priče, nisam ti dala povod ni za vezu ni za brak ni za budućnost - rekla je Dalila.

- Ja sam izgubljena i je*eno ne znam gde sam! Možda sam uradila nešto zbog čega se kajem, povređena sam i ostavite me na miru! Izgubila sam osećaj za sve ovde i za ljude napolju. Bila sa Dejanom ili ne, ko mi uopšte garantuje brak za ceo život? Zašto njega žalite, a ne mene? Ko mene žali? I on je radio neke stvari, nije on cvećka! Ne zanima me ništa više, gušim se! Zaigrala sam se i kraj, krivo mi je što ću ga izgubiti kao druga - urlala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još