SVE SU TO MOJI RODITELJI PRIUŠTILI: Marina Gagić oglasila se nakon Darkovih reči da je odnela stvari iz kuće u Brestaču

Nakon što je Marina Gagić tužila Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 evra mesečno, pevač je izneo optužbe na račun bivše partnerke.

Naime, kako je istakao, Marina od njega ne potražuje imanje, odnosno ništa što ima veze sa imovinom, ali je iz kuće u Brestaču u kojoj su zajedno živeli iznela sve stvari.

Kako mediji prenose u pitanju je nepokretna imovina koju su, kada se Marina preselila u Brestač, kupili njeni roditelji.

- Marinini roditelji su kompletno opremili kuću u Brestaču kada je ona ostala trudna. Želeli su da im pomognu da se skuće budući da je dete bilo na putu a da su oboje bili bez posla. Darko se oporavljao nakon udesa, nije radio, a ćerka im je bila u drugom stanju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Neposredno pre Marinog i Darkovog raskida u kuću su došli izvršitelji zbog njegovog duga prema Ani Sević i neisplaćenih alimentacija. Tada su popisali sve te stvari koje su njeni roditelji kupili. Malo nakon toga, Darko i Marina su raskinuli i ona je odlučila da iznese sve što je donela kako stvari ne bi zaplenili izvršitelji.

Gagićeva je za jedan beogradski portal jasno potvrdila ove navode.

- Iz kuće nisam iznela ništa što prethodno nisam unela i što mi roditelji nisu priuštili. Ne bih dalje komentarisala ništa samo zbog Alekseja, da dete sutra ne čita. Inače, imala bih svašta da kažem - rekla je Marina.

Podsetimo, Darko Lazić i Marina Gagić ukoro će se naći na sudu nakon što ga je ona tužila za alimentaciju. Naime, ona potražuje 500 evra i starateljstvo nad njihovim sinom Aleksejem.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: gagic_marina/Instagram

Pogledajte još