UVEK JE IZNENADI KAD SE NAJMANJE NADA: Tamara Đurić dobila luksuzni automobil od nevenčanog supruga povodom dve godine ljubavi (VIDEO)

Starleta Tamara Đurić u intervjuu za emisiju "Premijera" otkrila je kakav je poklon dobila od izabranika Nikole Kačarevića povodom dve godine ljubavi.

- Danas moj nevenčani supurg i ja slavimo dve godine naše veze. On mene iznenađuje kad se najmanje nadam. Auto mi je dovezao i kaže: "Siđi da vidiš auto, da ti ga ostavim ako ti se sviđa". Pa ja kažem: "Gde je tu mašna, cveće...?". On to ne voli, nije takav tip, ne voli da se slika, da se ekranizuje. Dok sam ja bila u drugom stanju desili su se neki problemi sa trudnoćom, a i sa našim brakom, pa sam ja odustala od toga da to ozvaničimo... On je vrlo porodičan, kao i moj otac. Ja sam htela muškarca koji će sa mnom da ima prvo dete, prvi brak, ja to tako volim. Na volim kad neko vuče repove iz prošlosti, uz dužno poštovanje, ali moj izbor je slobodan, mlad muškarac, lep, stabilan, koji se bori... - rekla je Tamara i progovorila o ćerki koja nosi njeno ime:

- Tamara je jedna jako dobra devojčica, mirna je i harizmatična. Brzo sam se ja prihvatila tog majčistva, nas dve smo se skontale čim je ona došla na svet. Ona je deo mene, uloga majke budi najlepše u meni - poručila je Đurićeva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još