NE PLAŠIM SE LAĆINE SVESKE, MIRNO SPAVAM: Milica Pavlović progovorila o listi dužnika i odnosu sa pokojnom Marinom Tucaković

Pevačica Milica Pavlović istakla je da se ne plaši sveske Milana Radulovića Laće, u kojoj je zapisano ko je njegovoj majci, legendarnoj Marini Tucaković ostao dužan novac.

Naime, Milica će uskoro objaviti novi album, na kojem će biti i jedna pesma koju je uradila pokojna Marina, a kako je rekla, tekst joj je uredno platila.

- Jednu pesmu mi je napisala Marina Tucaković, zajedno sa njenim sinom Laćom. Mnogo mi je žao što na ovom albumu neće biti više njenih tekstova. Sa tom ženom sam imala neku divnu povezanost, stalno smo se čule... Ne plašim se Laćinih reči, mirno spavam, ja sigurno nisam u toj svesci - rekla je Milica.

- Javne ličnosti nemaju samo odgovoronost prema javnosti. Mi imamo odgovornost prema saradnicima. Moramo da budemo profesionalni prema saradnicima, posebno prema tekstopiscima i ljudima koji rade muziku, jer vi ste tim koji zajedno stvara i ubira plodove zajedničkog rada... Neka se plaše drugi, ja nemam čega - rekla je ona.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još