LOŠ JE U KREVETU: Stanija Dobrojević progovorila o seksu sa Vladimirom Tomovićem (VIDEO)

Stanija Dobrojević ponizila je svog bivšeg dečka Vladimira Tomovića. Ona je u "Zadruzi" izjavila da joj je on najveće seksualno razočarenje. Naime, u Beloj kući, tokom igre "Intimna pitanja", zadrugari su odgovarali na najškakljivija pitanja iz svog privatnog života.

Tom prilikom, Stanija je progovorila o najlošijem seksualnom iskustvu, a komentari njenih cimera su se samo nadovezivali nakon njenog priznanja da je u pitanju Vladimir Tomović, nekadašnji stanar imanja u Šimanovcima. Zadrugari su izvlačili ceduljice sa brojevima iz providne činije, i na taj način dobijali pitanja koja se tiču njihove intime. Pitanje koje je iznenadilo mnoge bilo je ono koje je izvukla Staniji Dobrojević, a njen odgovor je nasmejao veliki broj zadrugara.

- Stanija, koje je tvoje najlošije seksualno iskustvo? - glasilo je pitanje.

- Najlošije seksualno iskustvo bilo je sa Vladimirom Tomovićem, nije ga bilo - rekla je Stanija voditelju, dok su se cimeri počeli ironično da joj dobacuju. Prvi je bio Mensur Ajdarpašić, koji je sa svojim sugrađaninom iz Bara na ratnoj nozi već godinama.

- Pazi šta pričaš - vikao je Crnogorac.

- To verovatno znači da su došli do dela kada je trebalo da imaju odnose, a da momak nije mogao, možda se nije uzbudio. Možda mu je pala koncentracija - dodala je Dalila Dragojević, koja je svojevremeno bila u šemi s Tomovićem.

- Ne znam šta da kažem, sve su drugi odgovorili. Neću o tome da pričam, ne želim da ja nekoga tamo iskompromitujem - rekla je na kraju Dobrojevićeva.

Vladimir Tomović nije bio raspoložen da razgovara o rečima svoje bivše devojke.

- Ne želim da komentarišem ovu temu - bio je kratak on.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još