SEKSA JE BILO NA TONU, CELA ESTRADA SE ŠVALERIŠE: Zorica Marković šokirala priznanjima!

Kao i svake nedelje, u ''Premijera - Vikend specijalu'' u intervjuu sa Nemanjom Vujičićem premijerna ličnost Zorica Marković otvorila je dušu.

- Mitar i ja smo i dan danas veliki prijatelji. Zakačila sam to srećno vreme, Zorica, Marinko, Miroslav, Snežana, bilo je jako lepo, te turneje su prelepe. To su cirkusi bili. Bilo je ljubavi među kolegama, bilo je sek*a koliko hoćeš, na tonu. Najgori smo bili Era, Lepa i ja - priča pevačica.

Osvrnula se i na situaciju kada je bivšeg muža uhvatila u preljubi:

- Ne mislim da sam imala loše odluke, ne praštam prevaru. Istina je da sam posle moje promocije za pesmu ''Mirno spavaj Nano'', na nekom brodu, otišla sam kući, vratila se kad moj Gagi se ljubi sa nekom ribom i to filmski. Posle su bili u braku, al pukli su posle 20 godina. Dva puta sam stala na ludi kamen, okliznula se, ali nisam se ni ogrebala, a oni su potonuli - kaže Zorica.

- Ta priča propala pevačica, ja sam pevala svadbe da bih odhranila svoju decu. Odabrali su mene za film ''Tesna koža'', bila mi je velika čast, taj film mi je mnogo doneo, Lane i ja smo bili prijatelji do poslednjeg dana - dodaje pevačica.

Iskoristila je priliku da se otkrije nešto i o svom sukobu sa Snežanom Đurišić.

- Ja nju volim, ona je pevačina. Ali kad sam otvorila restoran ona prijavila, kao smeta joj buka. Pa od čega ti živiš - prokomentarisala je svoj odnos sa Snežanom.

Svojevremeno je imala opaku bitku za život.

- Da ja nisam dobar čovek, Bog mi ne bi dao još jednu šansu. Bila mi je zapušena glavna aorta srčana, ja sam ponosna na svoj ožiljak - otkriva Zorica.

- Na estradi se svi redom švalerišu, i to ne samo na toj sceni, već na svim scenama - istakla je ona.

Osvrnula se i na razne bitke svojih kolega koji se sude oko dokazivanaj očinstva, pa otkrila da je na njihovoj strani.

- Ja moram da budem na strani svojih kolega. Keba je priznao dete, Miroslav će priznati. Što su pravile decu sa njima kad su znale da su oženjeni - priča Markovićeva.

- Šabanovoj ljubavnici sam pomogla da peva kod mene u kafani, nek mu je laka crna zemlja. To je bilo pre 15 godina, ja nisam znala da mu je to ljubavnica, samo mi je jedno veče pokaza telefon, a ono piše ''Šaban'' - ispričala je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: zoricamarkovic_official/Instagram

Pogledajte još