PRIPREME ZA VENČANJE UVELIKO TRAJU: Marija Kilibarda sama će dizajnirati svadbene burme, izabrala motiv sa jakom simbolikom

Voditeljka Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Vučelić uveliko pripremaju venčanje koje bi trebalo da se održi na proleće naredne godine. Marija se odlučila da sama dizajnira burme koje će ona i njen muž nositi kao simbol njihove ljubavi.

- Marija i Bane nisu želeli da se eksponiraju sve dok nisu bili sigurni u čvrstinu svog odnosa. Sada, iako ne kriju da su zajedno, ne žele da pričaju o svom odnosu javno, jer žele da čuvaju svoju privatnost - objasnio je na početku razgovora izvor blizak paru.

- Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine - rekao je izvor, koji je potom otkrio da voditeljka ne prepušta ništa slučaju te da će sama kreirati svadbeno prstenje.

- Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme - tvrdi izvor.

- Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života - rekao je izvor, koji ističe da su voditeljka i njen partner jako skladan par.

Podsećanja radi, voditeljka se 2016. godine udala za dugogodišnjeg dečka, košarkaša Vladimira Radmanovića. Marija i Vladimir zavetovali su se na večnu ljubav Sabornoj crkvi 19. juna 2016. godine, a slavlje uz trubače upriličeno je na Radmanovićevom salašu u Starim Banovcima. Razveli su se godinu dana nakon sklapanja braka.

Izvor: Telegraf.rs/Alo
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još