ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA: Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica proslavili drugu godišnjicu braka (FOTO)

Mladi pevač Ljuba Perućica i voditeljka Katarina Kolozeus 10. oktobra 2019. godine zavetovali su se na večnu ljubav.

Skladni par juče je proslavio dugu godišnjicu braka i putem društvene mreže Instagram jedno drugome uputili su emotivne čestitke.

- Ljubavi moja, odabrao sam tebe da budeš moj životni saputnik kroz sve lepe i sve ružne stvari koje čoveka mogu da sretnu na životnom putu i hvala Bogu što mi te poslao. Hvala ti na svoj podršci, ljubavi i strpljenju koje imaš (još uvek) za mene! Neka nam je srećna druga godišnjica braka i da ih još mnogo dočekamo... Volim te - napisao je učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Atraktivna crnka uz zejedničku fotografiju je napisala:

- Nisam sigurna da li smo u poslednje vreme prošli više ružnih ili lepih trenutaka ali znam da smo bili tim koji je sve pobedio. Ti si mi večita podrška, moj vetar u leđa i neko ko me uvek čuva, pa čak i od same sebe. Znam da nije lako biti moj muž, ali hvala ti što uvek imaš razumevanja. Srećna nam godišnjica braka.

Danas je zaljubljeni par sa svojim fanovima podelio fotografije nastale tokom intimne proslave važnog datuma. Bračni partneri oduvali su svećicu u obliku broja dva, a po osmesima na njihovim licima lako se može zaključiti koliko su srećni i koliko uživaju u svojoj ljubavi.

- Nađite i vi nekoga ko vam čita misli šta god da pomislite, jedino što svako iznenađenje ne ostane iznenađenje do samog kraja, jer... čita misli - napisao je popularni folker.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ljubaperucica/Instagram

Pogledajte još