IZGUBILA SAM TREĆINU SVOJE KILAŽE: Bojana Stamenov progovorila o mršavljenju i promenama koje je uvela u svoju ishranu

Tridesetpetogodišnja pevačica Bojana Stamenov odlučila je da skine višak kilograma i priznaje da je do sada uspela da smrša čak trećinu onoga što je imala.

- Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga - misteriozno je navela pevačica o kojoj su neki mediji pisali da je izgubila čak 45 kilograma.

- Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala - istakla je Bojana za "Story" i rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

- Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi - zaključila je Bojana.

Izvor: Blic.rs
Foto: stamenov_bojana_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.