DRUŽE, SVIĐA MI SE TVOJA ŽENA, SPASAVAJ ŠTO MOŽEŠ: Filip Car i Dejan Dragojević u nikad žešćoj svađi zbog Dalile (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" jedna od glavnih tema je bila odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara. Dok je njen suprug Dejan Dragojević iznosio svoje mišljenje o ovoj temi, umešao se Filip, a zatim je došlo do sukoba među njima.

- Nikad loše neću pričati o Dalili, ništa ružno, ja sam sinoć pričao sve, kad mi se plače plačem, nemam problem, šta god da bude između nas ne bih dao ništa da joj se desi. Mene niko ne zna, ja se suzdržavam, ona je bila impulsivna, onda sam ja smanjio da napravim balans. Što se tiče Cara, ne mogu da ubacim u glavu da se ona druži sa njim. Njega boli što zadrugari ne napadaju Dalilu, da ona raskine sa mnom. Smeta mi što ona uđe u prijateljski odnos, svaka osoba joj zabola nož u leđa. Ne mogu da ubacim sebi u glavu da on za Maju Marinković kaže da je ku*va. Ja sam njoj rekao pazi se situacija da ne ostanete sami, da ne bude nešto posle - rekao je Dejan.

- Nisam imala pravo da uradim ono što sam uradila, taj čovek ima pravo to da uradi, ja sam posle pričala sa Mićom, ali ja sam u tom trenutku reagovala tako - rekla je Dalila.

- On se igra vrste peckalice, u odnos se ne ulazi neiskren. Ne možeš da voliš ženu koja je udata. Ja ne mogu da slušam više. Danas sa jednom sutra sa drugom - rekao je Dejan.

- Ja razmišljam o njoj, sanjam o njoj, zamišljam je - rekao je Filip.

- Ja nikada ne bih mogao da budem sa zauzetom devojkom nikada - rekao je Dejan.

- Ti si rekao da ste se smuvali iz inata - rekao je Car.

- Šta lupaš ko je to rekao, to je Mensur izneo - rekla je Dalila.

- Ja neću da čekam klipove i pitanja, ja ću da kažem iskreno šta mislim - rekao je Car.

- Postoje ljudi koji su spajali Dalilu sa mnogima, da bi nas rastavili - rekao je Dejan.

- Ona je loš čovek - rekao je Car.

- Meni je bilo teško da ispratim nju, ona je jaka žena - rekao je Car.

- Ja sam sinoć rekao on je momak bolestan, ona je kao zgrada i lepa i čvrsta i sve i ne dozvoli da ti vetar sruši zgradu - rekao je Dejan.

- Ja ovo nisam napravio iz prijateljstva, nemam problem da kažem da mi se sviđaš. I ja se mogu zaljubiti u nju, ti Dejane spašavaj šta možeš. Evo ja tebi kažem, sviđa mi se tvoja žena - vikao je Car.

- Ja nemam šta da spašavam - rekao je Dejan.

- Ja teško podnosim razdvajanje, volim je, nje nema pet minuta ja je odmah zovem. Ona ode na edukaciju za nokte, ja sve vreme sediim sa njom. Mi stalno putujemo zajendo. To je vrsta moje ljubavi prema njoj. Ne znam da li mene neko razume. Sad kad ona kaže da sam je ugušio i to, to je naš odnos koji smo izgradili. Ona u rijalitiju voli da se druži i vamo i tamo. Ona napolju može da bude dve nedelje u kući, ne izlazi napolje, a onda u jednom danu obiđemo dva grada - ispričao je Dejan.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još