NIJE BILO LAKO, IMALA SAM STRAHOVE: Marijana Mićić vakcinisala se protiv koronavirusa u sedmom mesecu trudnoće (FOTO)

Poslednjih dana domaću javnost potresle su vesti o smrti trudnica i porodilja koje su bile zaražene koronavirusom. Preminule uglavnom nisu bile vakcinisane, te se spekulisalo da je to razlog što su izgubile živote uprkos mladosti i činjenici da nisu bolovale od teških bolesti.

Popularna glumica Marijana Mićić nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju, te da će se uskoro ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi.

Trudna umetnica pre nekoliko dana odlučila je da se vakciniše protiv zarazne bolesti, a danas je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju nastalu tokom vakcinacije i uputila podršku svim trudnicama koje su i dalje neodlučne.

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila. Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - napisala je tridesetosmogodišnja brineta koja je u sedmom mesecu trudnoće i kako se nagađa na svet će doneti ćerku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.