S VREMENA NA VREME: Pet izgovora mogu da posluže u trenucima kada vam nije do seksa

Ako se intenzitet vaše želje za seksom ne poklapa baš uvek sa intenzitetom vašeg partnera, a ne želite da on misli da vam nije privlačan, izgovori su dobrodošli. Razgovor na temu želje za seksom zna da bude poprilično škakljiv, i ako zaista u vašoj vezi ne postoji neki problem koji vas navodi da ne želite seks, mali bezazleni izgovori su oni za kojima možete da posegnete s vremena na vreme. Naši – izgovori – idu malo dalje od klasične glavobolje, koja otkriva vašu nameru.

NADUTOST

Ako sa svojim voljenim podelite informaciju da se osećate poprilično naduto i da vas stomak boli jer ste se prejeli tokom večere, njemu neće biti do seksa sa vama. Niko ne želi da još više doprinese nelagodnosti koju oseća voljena osoba. Nadutost je vaš ključni izgovor koji je vrlo lako odglumiti.

ŽENSKE STVARI

Možda niste ni svesni da vaš voljeni zna kada su vaši – oni dani u mesecu, tako da taj izgovor ne možete baš da potegnete uvek. Ali ono što možete je da kažete da osećate bol u donjem delu stomaka, koji vam ukazuje da vam se – oni dani približavaju.

PROBLEM SA ZATVOROM

Ako vam nije neprijatno da o tome ragovarate sa svojim voljenim, istaknite kako u poslednje vreme imate problema sa zatvorom i da vam nije prijatno da vodite ljubav dok se stvari ne regulišu, za dva-tri dana naravno.

ODLAGANJE ZADOVOLJSTVA

Ako smišljanje zdravstvenih razloga nije nešto u čemu uživate, postoje i drugi načini da izbegnete seks. Ako krene da vas ljubi i grli, inicirajući seks, recite svom voljenom da vas uzbuđuje ako malo odložite zadovoljstvo. Šapnite mu šta planirate da mu radite sledeće veće i on će vam rado "progledati kroz prste".

MASKIRAJTE SE – BUKVALNO

Ako se pripremate za odlazak u krevet, i primetili ste da je vaš voljeni oran za seks, ali vi baš nešto i niste, pripremite sebi okrepljujući masku za lice. Zvuči drastično (i pomalo zastrašujuće, ako pitate muškarce) ali momci moraju da poštuju ženske rituale lepote. Kada vas vidi sa tom zelenom kremom na licu, neće poželeti da bude intiman sa vama.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još