ONA JE RAZVRATNICA, MANIPULATORKA I LAŽLJIVICA: Stanija Dobrojević žestoko oplela po Dalili Dragojević (VIDEO)

Tokom emisije na radiju "Amnezija" Sandra Rešić i Bane Čolak ugostili su Dejana Dragojevića koji je govorio o svom komplikovanom odnosu sa suprugom Dalilom.

Dalila je pobesnela zbog izlaganja svog supruga, pa je upala u emisiju i prekinula njegovo komentarisanje celokupne situacije.

- Meni ovu socijalu niko ne može da prosipa! Zaboravljate na njegove postupke, on je sa Stanijom imao najstrašnije svađe, pa je dozvolio da ga ta Stanija zajaše. To su meni socijalne priče, ja ću svima dati sve iz paketa, ako smatram da ta osoba ima samo dva krompira, naravno da ću podeliti sve. Ja ništa nisam uradila. Imala sam svađe, imaću ih i dalje, ja neću trčati ni za kim - pobesnela je Dalila.

- Najveća manipulatorka ikada, šta radi ovom dečku. On nema nikoga, osim nje! Sram je bilo, klasična lažljivica! - dobacivala je Stanija Dobrojević.

Nešto kasnije i Stanija je gostovala kod Sandre i Baneta, gde je prokomentarisala izlaganje Dalile Dragojević.

- U kući sam generalno sa svima dobra, vidim da Dalili predstavljam problem u njenom odnosu, ali joj ja apsolutno nisam problem. Čak i ta "Tajna večera", ja sam to gledala, to je bilo jako simpatično. Sve što je on uradio su zaista sitnice, da li to sad služi da se kamufliraju neke stvari i da se sve prebacuje na Dejana. On je mene žestoko nagazio, ali mi sada dođe da ga branim. Imamo jednu ženu razvratnicu i njenog muža, koji je iskreno voli i život bi joj dao. Dalila je napravila takvu mrlju, koju neće moći da opere. Cara boli uvo, njemu ide sve u prilog, on ispada šmeker - rekla je Stanija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.