TO JE MOJA PRIVATNOST: Tanja Savić oglasila se nakon spekulacija da je u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem

Pevačica Tanja Savić oglasila se za medije nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Nemam komentar, mislim da je to najpametnije! - počela je Tanja.

- Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! Pogotovo zbog nje! - nastavila je.

Na konkretno pitanje novinara da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, Tanja nije konkretno odgovorila.

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l'? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto - poručila je Savićeva.

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izvesnim, mladim političarem iz Bosne i Hercegovine, a nije reč o Miloradu Dodiku.

Nakon toga je za medije otkrila još detalja.

- Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. Je*e lud zbunjenog. Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još