ONA NEMA ŠTA DA PONUDI, OSIM "LIČNIH" USLUGA: Maja Marinković žestoko oplela po Ani Korać

Rijaliti zvezda Maja Marinković iako nije trenutno učesnica "Zadruge 5" ne prestaje da se spominje u rijalitiju, kao i u medijima. Ona je sada otkrila sve detalje o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem i abortusu, svađi sa Brendonom, poređenju sa Anom Korać, kao i da li će ona i njen otac Radomir Marinković Taki ući u poslednju sezonu "Zadruge".

Bivši cimeri, Maja i Brendon, nastavili su druženje i nakon "Zadruge", međutim sve je bilo kratkog daha. Njihova svađa je sve šokirala, a Maja je otkrila da će se u narednom period družiti sa njim, ali samo na sudu.

- Mi ćemo se videti na sudu, to je stari rijaliti igrač kome je i Bog rekao "laku noć". On je otvorio svoj jutjub kanal. 2, 3 puta sam snimala sa njim, a posle toga je postao zaista naporan i počeo da me zove po ceo dan i da mi šalje poruke, a ja imam i svoje obaveze. Počeo je da me pljuje samo iz razloga jer nisam želela da nastavim da snimam klipove sa njim gde bi on zarađivao pare na konto mog imena. Počeo je da izmišlja laži, kako ja ne znam ko je otac deteta i za to će biti tužen - rekla je Maja.

Atraktivna zadrugarka progovorila je o trudnoći i abortusu koji je uradila nakon što nije ostvarila dogovor sa Markom Janjuševićem Janjušem čije je dete nosila. Kako je i sama rekla, sve ovo je ostavilo velike posledice po nju.

- To je ostavilo posledice po mene. Bila sam jako psihički loše posle "Zadruge", Janjuš me je ostavio, a posle par dana sam saznala da sam trudna. Pokušala sam da dođem do njega, a on je rekao "ako hoćeš rodi, ali mene to ne interesuje, neću da nam dete bude Željko Kulić". Sve je bilo bezosećajno, a ja nisam imala drugu opciju. Ja nisam bila dobra sama po sebe u toj situaciji, a kamoli da uništim još jedan život. Samo monstrum može da uradi tako nešto jednoj devojci sa kojom je bio dve godine. Taki je saznao tek kasnije kada se sve završilo, bio je tužan i nije mu bilo svejedno - rekla je Marinkovićeva.

Često se komentariše kako na društvenim mrežama, tako i u medijima izgled Ane Korać i Maje Marinković, odnosno koliko zapravo one liče. Mnogi komentarišu kako Maja kopira izgled popularne starlete kao i da su zbog Janjuša zaratile, a sada se popularna zadrugarka osvrnula na njihov odnos koji svakako nije pozitivan i otkrila pravi razlog njihove netrpeljivosti.

- Te persone ne bi postojale da njihovo ime ne ide uz moje ime. Iako se oni bolje komentarišu nego ja. Kada neki ljudi nemaju šta drugo da ponude osim određenih ličnih usluga tj. najstarijih delatnosti, onda se oni bave time ko je koga kopirao, a mene to zaista ne interesuje. Ja devojku zaista ne komentarišem. Janjuš je glavni problem, mi nismo imale ikakav problem pre toga - otkrila je Maja.

Izvor: Espreso.co.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još