SIMPATIJE SU PALE NA PRVI POGLED: Tara Simov uplovila u vezu sa poznatim košarkašem?

Bivša rijalitii učesnica Tara Simov navodno je započela ljubavnu vezu sa poznatim košarkašem Partizana Alenom Smailagićem.

Prema navodima izvora bliskog paru, oni se dugo poznaju, ali se ljubav među njima rodila nedavno.

- Tačno je da je između njih ima nešto više od prijateljstva. Upoznali su se u klubu gde je svako bio sa svojim društvom, a posle su zajedno otišli na after parti, gde su se i smuvali. Simpatije su pale na prvi pogled, a na jednom Tarinom storiju vidi se kako mu sedi u krilu. Ona je odmah nakon što su stupili u odnos počela da kači i njihove zajedničke snimke, kao i one iz njegovog automobila, ali mu uvek vešto prikrikrije lice emotikonom srca. Dan nakon što su se smuvali, vozili su se do kasno u noć, a sa njima su bili i njeni psi koje je, takođe, objavila na storiju dok su ih mazili. On je odlepio za Tarom, iako je sve krenulo iz zabave - rekao je izvor blizak košarkašu.

Inače, oni se od nedavno prate i na društvenoj mreži Instagram, ali se još uvek ne taguju na zajedničkim snimcima i fotografijama.

- Prekinula sam nedavno odnos sa Ša, ne razmišljam o novoj ljubavi. Shvatila sam da mi ne trebaju muškarci. Sa Nenadom nisam u kontaktu, prekinuli smo svaki kontakt pre dve nedelje, tako je najbolje. Uvek će imati poštovanje sa moje strane zbog svega što je uradio za mene - zaključila je Simovljeva koja i pored tvrdnje da joj je košarkaš drug i dalje krije njegovo lice na fotografijama.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još