PUN MI JE KU*AC MANGUPA ŠTO SE LOŽE NA UDATE ŽENE: Mensur Ajdarpašić žestoko se sukobio sa Filipom Carem zbog Dalile Dragojević (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima tema je bila komplikovani odnos Dalile i Dejana Dragojevića. Mensur Ajdarpašić je ustao da iznese svoje mišljenje i izgubio kontrolu.

- Pun mi je ku*ac da slušam s*anja! Pun mi je ku*ac mangupa koji se lože na udate žene, na zauzete devojke. Šta se smejete, kojim forama? Vi volite ljude koji pi*aju po vama? Ove Mikijeve fore, kaži, kaži, šta da prizna? Šta? Stavljate njih u izolaciju da im use*ete brak? Što ne stavite njih dvoje da reše probleme? - urlao je Mensur.

- Osetila sam se sad prozvanom - ubacila se Jovana Tomić Matora.

- Ma kome se smejete? - vikao je Ajdarpašić.

- Grešiš, to je njen izbor, šta treba da kažem. Zar ne treba ona sama da odluči šta će? Rekao sam joj sto puta ja se tu ne mešam - dodao je Miki Đuričić.

- Mene ona boli, boli me ku*ac za ove ljude! Svi joj se sprdaju sa brakom! - vikao je Mensur.

- Ona je kriva za to! Zar joj nije brak sra*e? J a sam samo rekao ono što svi misle? Šta hoćeš da kažeš da treba da idu u izolaciju da nezadovoljni postanu zadovoljni? Neka kaže makni se od mene i meni će biti lakše - urlao je Filip Car.

- Ja sam njoj rekao boli me ku*ac, spojite ih nemojte ih razdvajati - nastavljao je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još