BIO SI I OSTAO ANĐEO DOBROTE, ZAUVEK SI U MOM SRCU: Toni Cetinski neutešan na četrnaestu godišnjicu smrti Tošeta Proeskog

Sutra će se navršiti tačno četrnaest godina otkako je Toše Proeski poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj.

Makednonski pop pevač koji je slovio za jednog od najpopularnijih muzičara na Balkanu, u jeku svoje popularnosti izgubio je život u dvadesetšestoj godini.

Njegov kolega Toni Cetinski sa kojim je 2005. godine snimio duetsku pesmu "Lagala nas mala" večeras je svom prijatelju uputio emotivnu poruku putem društvene mreže Instagram.

- I danas četrnaest godina kasnije, teško mi je govoriti o Tošetu, kao i prvog dana kada se to dogodilo. Njegovim odlaskom više ništa nije isto, a svakim danom, mesecom i godinom još više nedostaje, ne samo meni, nego mislim svima nama koji smo imali privilegiju da ga poznajemo, družimo se, zajedno radimo, veselimo se i tugujemo! Iskreno verujem kako je sa ovoga otišao u bolji svet, ali zahvaljujući njegovim delima te pre svega ljudskim vrlinama i skromnosti, ostaje zauvek dokaz i jedan od onih koji vraćaju veru u ljudskost i Boga. Siguran sam kako na neki svoj način bdije i čuva nas svime što je postigao tokom ovozemaljskog života, jer bio je i ostao anđeo dobrote. Volimo ga zauvek, a sve što smo zajedno planirali znam kako ćemo nadoknaditi kad se sretnemo na nekom proplanku, gore u svemiru... Zauvek u srcu - napisao je Toni pokraj fotografije Proeskog.

Nakon objave hrvatskog muzičara usledili su komentari fanova koji su pričali o svojim sećanjima na pokojnog pevača i navodili omiljene stihove njegovih pesama.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tonicetinski/Instagram

Pogledajte još