STRAH I TREPET ZA ZADRUGARE: Marko Đedović postao novi stanar Bele kuće na imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Sinoć se u belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovcima uselio novinar Marko Đedović. On je najpre u studiju razgovarao sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i novinarima o svim gorućim temama.

- Kako ti deluje cela priča Dalila i Dejan i njene simpatije? - pitala je voditeljka.

- Više nisu simaptije. Tek sad provaljujem koliko ja unutra ništa nisam video. Dalila mi deluje više zaljubljeno. On jeste zaljubljen, ali je ona odlepila. Ja znam Dalilu kad je zaljubljena, sećam se Stefana Karića. Ona voli takvu vrstu odnosa, očigledno je. Dejan je previše mlak za nju. Kad je Car nju opsovao bio sam ubeđen da će se još više zaljubiti, tako je i bilo. Ona je njega gađala, ona takvu vrstu odnosa voli - pričao je Marko.

- Kad su dolazili ovde, oni su stvarno važili za jedan od najstabilnijih brakova - dodala je Dušica Jakovljević.

- To je ono što smo mi videli. Na Instagramu svi izgledamo lepo, ali uživo to nije tako. To što su predstavljali je predstava. Nikad nisam video hemiju između njih. Ovde se vidi i ja sam za da se ona i Filip Car smuvaju. Neka se smuvaju ljudi, pa nek vidimo i to. Njemu će njeno spajanje sa Carem obezbediti sreću. Dalila je neko ko kad kreneš na nju, pričao sam sa dosta ljudi, kad je krenuo neko iz Dejanove porodice na nju đonom, ona bi mu se iz inata vratila. Njijh je držao inat u braku, lepo su se slikali i fotošopirali - nastavio je Đedović.

- Takmiče se ko će biti veća žrtva, da li on ili ona. Ona pokušava da prevrne priču da je trpela porodici, znam da priča nije takva. Iskreno, mislim da je spas i njoj i njemu, razlaz. To zvuči jako strašno, sad će moralisti i babetine po mrežama "jao kako te nije sramota" - dodao je Marko.

- Je l' si poverovao u Dejanove suze? - pitala je novinarka.

- Da mu je teško, jeste mu teško. Po mom mišljenju mu je ispiran mozak. Kako on kaže nemam gde, ja znam da on ima gde. To je meni pataloška veza, da sediš sa nekim, razvlačiš pite. Sede kući, razvlače pite, peku meso i tuve se. Iskreno, nije mi zdravo. Da je žrtva, jeste žrtva, ali je više svoja žrtva, nego bilo čija - rekao je on.

- Koga ćeš prvo načepiti? - pitala je novinarka.

- Ne pada mi sa vrata, to su zastarele priče - rekao je on.

- Zamerio si neke stvari Sandri Rešić, koje stvari joj zameraš i u kom smeru će se razvijati odnos? - pitao je Darko Tanasijević.

- Sandra jer sklona da se fascinira likovima u rijalitiju. Različiti smo Sandra i ja, ja sam uvek gurao šta ja mislim, možda je izgledalo da Sandra mene posluša. Ima raznih Tviter tvrdnji koje su mi jako smešne. Izgubila se Sandra jako i fascinirala se Dalilom i Dejanom, to me je nerviralo jako - pričao je Marko.

- Za koga se ne raduješ što ćeš ga videti? - glasilo jesledeće pitanje.

- Radujem se starim učesnicima, ali nekim novim ni imena nisam zapamtio. Irma i njeno komentarisanje, ona mi je okej. Anđela se lepo svađa - govorio je Marko.

- Mensur i Milica, kako ti vidiš njihov odnos? - pitao je Darko Tanasijević.

- Nemam ništa protiv odnosa, Mensur voli takvu vrstu odnosa. U jednom trenutku mi nije bilo jasno zašto svi napadaju. Posle sam video da Milica nije ni malo naivna. Priče koje ona priča, stvari koje ona radi, da se pokaže da je bitna. Mislim da mnoge stvri radi da bi dala sebi na značaju. Ima 17 godina, pa ajde da ih vidimo - nastavio je Marko.

- Ko ti nije ni malo simpatičan? - dodao je Darko Tansijević.

- Onaj glumac. Nešto mi je tu ljigavo, preko tv mi deluje tako. Kao Mića vam je rekao... Ne idem da sklapam prijateljstva, ne idem da se zaljubljujem, zato sam izabrao ovaj način učešća - rekao je Marko Đedović.

- Kako ti deluje odnos Stanija i Marka Osmakčića? - pitao je novinar.

- Ja ću sad vama reći, ulazim tamo kao učesnik, ali dužan sam da pričam ono što zaista mislim, zašto bih njima pričao tamo. Postoji fenomen, kad ustanem i napadnem, taj neko se povlači i ne dobijemo sliku. Prošle godine sam ukapirao da treba pustiti ljude. Ja ulazim da bude zanimljivo. Deluju mi kao mama i sin. Ne mama i sin, jer će delovati devijatno. Deluje da postoji emocija, ali i da Marko odlazi sa devojkama da bi oprobao Stanijin puls - odgovorio je on.

Nakon intrvjua Đedović je ušao u Belu kuću. Zadrugari su se iznenadili kad su ga videli u oldtajmeru, a prvi koji su prišli da se pozdrave su Fran Pujas, Mateja Matijević, Filip Car i Miki Đuričić, kao i Dino Dizdarević i Stefan Karić. Miljana Kulić je zagrlila Đedovića.

- Gde si, miko - rekao joj je on.

Sandru Rešić nazvao je "Grešićka".

Dejan Dragojević je pružio ruku Marku, a Dalila ga je poljubila.

- Dobrila - rekao je Marko.

- Ja ću te poljubiti, pa kako god - dodala je ona.

Nakon pozdravljanja, Marko se obratio zadrugarima.

- Neću da držim govore, pričaćemo narednih nekoliko meseci. Idem odmah da zapalim, idem u kancelariju - rekao je Đedović.

- Jesam ti lepa? - pitala je Kulićeva.

- Sanjao sam te - dodao je Fran.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.