UZVRAĆA UDARAC KENANU TAHIROVIĆU: Rialda Karahasanović objavila dokaz fizičkog nasilja (FOTO)

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović našli su se u žiži interesovanja javnosti kada se nedavno spekulisalo o navodnom nasilju između bivšeg ljubavnog rijaliti para, no nekadašnja zadrugarka prekinula je ćutnju i stavila tačku na glasine.

Rialda je otkrila da je trpela zlostavljanje od strane bivšeg dečka, te da je bilo psihičkog, ali i fizičkog nasilja, međutim, nakon njene izjave u medijima, oglasio se Kenan i ispričao svoju stranu priče.

Tahirović je istakao da poseduje audio snimak kao dokaz da je Karahasanovićeva bila ta koja je njega vređala i udarala, a da ju je "zakačio" kada se branio, te da nije imao nameru da je povredi.

No, nakon njegove izjave, ponovo se oglasila pevačica i to putem društvene mreže Instagram, gde je objavila prepiske, ali i fotografiju pocepane usne, za koju tvrdi da joj je maneken napravio.

Rialda je u objavi napisala:

- S obzirom na to da se "preti" nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vređa najgore moguće, tako mesecima, pa kad odgovoriš uvredom i onda te pljune, bukvalno, po sred lica? A, onda verovatno treba da se ćuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascepljene usne u telefonu, ali ako treba, nije problem.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: queenrialda/Instagram

Pogledajte još