PRIČALO SE DA SAM JOJ UZELA DEČKA: Luna Đogani nikad iskrenije o svađi sa Anastasijom Ražnatović

Luna Đogani priznala je da su je posle učešća u rijalitiju mnogi prijatelji napustili i da je najviše pažnje izazvao prekid druženja sa Anastasijom Ražnatović.

- Bilo nas je petnestak. Obožavali su me. Nakon izlaska iz rijalitija ih je ostalo troje. Oni su se razočarali i nije im odgovaralo kako sam se predstavila u rijalitiju. Pokazali su da sa mnom nisu u dobru i zlu, već samo kada je dobro - navela je Luna.

O odnosu sa Anastasijom Ražnatović, Luna je rekla da joj je razlaz teško pao.

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna.

Luna je istakla da će se sećati uvek lepih stvari iz života sa Anastasijom.

- Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim - istakla je Đoganijeva.

Kako je rekla, danas rado sluša Anastasijine pesme i želi joj svu sreću u životu.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još