HEJ, OLJKA, OVO PIŠEM NAMA: Miodrag Miša Dragičević uputio emotivnu poruku supruzi Oliveri nakon venčanja (FOTO)

Olivera Bacić i Miodrag Miša Dragičević u subotu su jedno drugome izgovorili sudbonosno "da".

Mladi glumački par zavetovao se na večnu ljubav pred porodicom i prijateljima, a nakon venčanja upriličeno je veliko slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Dvadesetsedmogodišnji umetnik svojoj izabranici uputio je emotivnu poruku putem društvene mreže Instagram.

- Hej, Oljka, ovo pišem nama: Da budemo snažni, da sve što nije lepo na šta naiđemo kroz život preskočimo (prvo ti na moje krke) pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa, da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama, i da se tome smejemo, da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sad, budemo podrška jedno drugom, budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopouzdanjem, srećni, zadovoljni, nasmejani, vedrog duha, misli, da se volimo i guramo jedno drugo napred kad god je to potrebno. Ništa nije jače od nas samih. Hej, Oljka, od danas smo još jači tim. Tim koji pobeđuje, a i ako dođe nekad do poteškoća, zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobitna kombinacija. Volim te beskrajno. I kao što kaže Gile: "Idemo dalje". U Beogradu, 16.10.2021. - napisao je glumac pokraj zajedničkih fotografija nastalih nakon ceremonije venčanja.

Podsetimo, Olivera i Dragičević upoznali su se tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olja novinarke Tatjane. Lepa brineta je u osmom mesecu trudnoće, ali zaljubljeni par još uvek nije otkrio kog pola je beba koju očekuju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: miodrag_misa_dragicevic/Instagram

Pogledajte još