BOLI ME, ALI JE OVO NAJBOLJI POTEZ: Dejan Dragojević u suzama pričao o razvodu sa Dalilom (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević okupio zadrugare, zbog izbora potrčaka i pretresa nedelje, a već na samom početku dogodio se šok, kada je Dalila Dragojević javno ostavila svog zakonitog supruga, Dejana.

- Danas sam sabrao samog sebe i mislim da je to najbolji potez, zajednički. Boli me, ali mislim da je to najbolje. Prošlost, koja je trebalo da ima budućnost, a koja se neće ispuniti, eto, to me boli - plakao je Dejan.

- Samo da prokomentarišem, napadali smo dečka što nema reakciju, sada kad ima, opet ga napadamo! O čemu pričamo, on nema problem, ona ima problem sa njom. Taj čovek nema problem sa Dalilom, Dalila sa njim treba da reši, ne on sa njom - rekao je Miki Đuričić.

- Ja sam pokušao sve, ne interesuje me, ako će njoj odgovarati sve to i da izigrava ne znam ni ja šta, mene ne interesuje. Ako će ona biti stvarno tako srećna, ja ću se odmaknuti. Očigledno je loše sve što joj kažem, ne znam. Ja neću pominjati da li je i šta fer, naročito ne sada, kad je kraj. Kuca čuka, hoće da iskoči, osećam se živim ponovo, desilo mi se nešto u organizmu što ne mogu da objasnim - nastavio je Dejan.

- Umorila sam se od osećaja da budem nosač - dobacila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.