MALOLETNA ZADRUGARKA URADILA TEST NA TRUDNOĆU: Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić saznali da li će postati roditelji (VIDEO)

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić uplovili su u romansu odmah po ulasku u "Zadrugu 5", a već sada sedamnaestogodišnja takmičarka sumnja da je u drugom stanju o čemu bruje svi njihovi cimeri, ali i kompletna javnost.

Milica je sinoć uradila test na trudnoću da bi saznala da li čeka dete Mensura Ajdarpašića, a zadrugari su im pružili podršku i ispratili ih u hotel.

- Možda malo zvuči neodgovorno, ali se sve dogodilo u strasti i iz ljubavi. Naravno da ćemo to prihvatiti i nećemo ništa osporiti. Ja verujem u ljubav i živim ljubav - rekao je Mensur.

- Već smo pričali o tome, on bi voleo da imamo blizance. Dečake - otkrila je Milica.

- Biće kako ona odluči, ako ne želi da budem sa njom u toaletu, ja to poštujem - rekao je Mensur.

- Lakše bi mi bilo da budem sama - odlučila je Milica.

Dok je Milica radila test, voditelj Milan Milošević porazgovarao je sa Mensurom o Mini Vrbaški.

- Ne bih mnogo komentarisao taj odnos. To jeste bila ljubav, ali sa njom nisam želeo dete. Ovde sam sada da pričam o drugim stvarima. Milane, ja ne znam kakve su reakcije svih ljudi, pre svega moga brata, svih prijatelja i drugova. Sigurno bi me podržali, ali verujem da ima i ljudi koji misle da ovo nije ispravno, ali se prosto dešava - govorio je Mensur.

Test je pokazao da Milica jeste u drugom stanju, a Milan je oboma čestitao, iako su oboje bili u šoku, a onda su pročitali ponovo uputstva i videli da ipak nije u drugom stanju i da test pokazuje jednu crtu.

- Videla sam dve crte, nazirala se ona druga, ali je nestala - rekla je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.