IMAM SAMO DVE REČI ZA ONE KOJI SE NISU VAKCINISALI: Anastasija Ražnatović iskreno o iskustvu sa koronavirusom

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović govorila je o vakcinaciji protiv koronavirusa, te navela da je i sama bila zaražena.

Anastasija je izjavila da je ponosna na našu zemlju što je u kratkom roku obezbedila vakcine za celokupno stanovništvo i istakla da nije imala dilemu oko toga da li da se vakciniše.

- Posle užasa koji je čitavu planetu zahvatio samo sam razmišljala koliko je daleko rešenje. Čim se vakcina pojavila, znala sam da ću biti među prvima koja će stati u red da je prime i time pokazati odgovornost i prema sebi i prema porodici, pa i svim ljudima. Ovo je 21. vek i logično je da očekujemo kada se već desila pandemija, da medicina odgovori u kratkom roku na najbolji mogući način. Primila sam "Sinofarm" vakcinu jer je to bio period kada se još uvek malo znalo o svim vakcinama, pa sam se vodila logikom... Klasična vakcina, napravili su je oni gde je virus i počeo i bila sam sigurna da neću imati nikakve reakcije. Sada bih primila bilo koju koja je odobrena od strane naše države i Svetske zdravstvene organizacije - rekla je pevačica za "Mondo", pa dodala:

- Mogu samo da kažem hvala Bogu i ponosna sam što živim u državi koja je iako je mala i ne tako bogata uspela da među prvima obezbedi vakcine za stanovništvo. Posebno sam bila dirnuta plemenitim stavom gde sve naše komšije mogu da dođu i da se vakcinišu kod nas. I dolazili su ne samo naše komšije već i iz mnogo udaljenijih zemalja i bili puni zahvalnosti za priliku da se vakcinišu u Beogradu jer to nisu mogli u svojim mnogo bogatijim i većim zemljama.

Na pitanje šta bi poručila generaciji koja još uvek razmišlja da li da se vakciniše, odgovorila je:

- Rekla bih im samo dve reči: što pre. Što pre da se vakcinišemo. Mi mladi, da zaštitimo sebe, svoje roditelje, svoje prijatelje. Što pre da se vratimo normalnom životu, na fakultete, u školske klupe... Što pre da možemo da bez straha odemo u pozorište, bioskope, koncerte, utakmice, klubove. Što pre da bismo živeli, radili, putovali.

Anastasija je podelila i svoje iskustvo sa koronavirusom.

- Nažalost, imala sam koronu, na sreću prošla je gotovo bez ikakvih simptoma. To nije promenilo moj stav i moje mišljenje o kovidu. Mnogi moji prijatelji i poznanici nisu prošli tako lako kroz taj virus i ja sam imala svest o tome da mogu i drugi put da se zarazim i da možda prođem sasvim drugačije, zato nisam imala nikakvu dilemu vakcinisati se ili ne - istakla je Ražnatovićeva.

Izvor: Blic.rs/Mondo
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Danijela says

    Sigurna sam da si dobila vise od sendvica.Bravo!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.