JEDNOSTAVNO I EFEKTNO: Diskretne linije i tačkice zvezde su novog manikir trenda

Minimalistički manikir trend iznova uživa svojih pet minuta slave, a glavnu reč vode suptilne tačkice i linije. Pružite mu šansu!

Suptilne tačkice i linije biće esencija jesenjih manikir priča. Iako jednostavni, ovi detalji toliko su efektni da će vas sasvim sigurno izdvojiti iz mase. Veoma su nosivi i savršeno će upotpuniti gotovo svaku odevnu kombinaciju. Dobra vest je i da u ovom slučaju stoga pravila ne postoje. Možete ih međusobno kombinovati, dodati tačkicu gde god poželite, povući crtu tamo gde vam najviše odgovara, ili gde vam se čini da bi ona najbolje pristajala... Važno je samo da budete umereni. Osim u salonu, ovaj trend veoma lako možete kreirati u sopstvenom domu.

Kako kreirati ovaj manikir trend?

Sjajna stvar je to što alat za iscrtavanje tačkica i šara već imate u svom domu. Ukoliko se opredelite za male tačke, poslužite se ukosnicom ili čačkalicom. Ako poželite one malo veće, upotrebite donju stranu mejkap četkice. Za kreiranje linija dobro će vam doći četkica od starog laka za nokte koji više ne koristite. Jednostavno, stanjite je onoliko koliko je neophodno za povlačenje minimalističkih linija. Na aluminijumsku foliju stavite malo laka za nokte (u željenoj boji), umočite adekvatan alat u boju i – bacite se na posao.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.