OPUŠTENA ILI ONA KOJA SE POTAJNO NADA POMIRENJU: Horoskop otkriva kakav ste tip bivše devojke

Vaš horoskopski znak može mnogo toga da vam otkrije o idealnom partneru, lošim navikama i razlozima koji su doveli do raskida. Takođe, on može da ukaže na to kako ćete se ponašati nakon što odlučite da svako krene svojim putem.

Ovan: Bivša koja se ne zaboravlja

Vas bivši ne zaboravljaju lako. Kad više niste zajedno, shvataju koliko im nedostaje ta prepoznatljiva ovnovska spontanost i samopouzdanje. Rođeni ste vođa, a to važi i za vaše odnose. Verovatno ste napravili prvi korak, predložili sve najbolje sastanke i bili inicijator vatrenog seksa. Ali to više nije vaš problem!

Niste tužni jer se veza završila, već ste malo uvređeni što neko ne želi da bude u vašoj blizini.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Idete na sastanak na slepo u roku od 24 časa.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: On "slučajno" naleti na vas na fakultetu, na poslu, onom baru u koji uvek idete sa svojim prijateljima.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Vaša spontanost je njegova bolna tačka. Mnoge spontane situacije stvorile su nezaboravne uspomene.

Bik: Opuštena bivša

Svemu pristupate logično, pa kad shvatite da nećete provesti ostatak života zajedno, više vam nije stalo. Vaša pouzdana i stabilna narav pomaže vam da ostanete prijatelji s bivšima nakon raskida. Odani ste bez obzira na sve.

Iako možda vi ne razmišljate tako, bivši partneri razmišljaju o vašoj vezi i pitaju se da li ćete im dati drugu priliku.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Kupićete novu garderobu, napisati knjigu recepata, preurediti dom ili srediti neki drugi aspekt svog života.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Viđate ih svaki dan, naročito ako ste odlučili da ostanete prijatelji. Nikada vam neće pričati o svom ljubavnom životu, jer potajno žele da vas pridobiju nazad.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Uvek ste birali najbolje restorane, barove, galerije, filmove, prodavnice. Oni su jednostavno oduševljeni vašim ukusom!

Blizanci: Malo jeste bivša, malo niste

Vašim bićem vlada avanturizam, pa vam raskidi nisu ništa strašno. Vaša dualistička priroda i harizma vas često vode u obnavljanje i mirenje s bivšim. Ne možete da odolite flertu, pa čak i kada je vaš bivši partner u pitanju.

Veoma ste opušteni nakon raskida. Oni su za vas često dobar izbor, jer se tada za vas otvaraju nove mogućnosti. Tada na scenu stupa prepoznatljivi šarmom Blizanaca. Ako vaš bivši ne može da se nosi s vašom prirodom, vreme je da taj odnos završite i pronađete nekog boljeg.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Razgovarajte o tome s prijateljima. Najbolje odluke ćete doneti kad ste okruženi iskrenim ljudima koji vam mogu pomoći da shvatite da li je taj raskid bio dobra odluka.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Dogovorili ste kafu kako biste se videli? To je idealna prilika da razrešite nedoumice i shvatite da li postoji neka šansa da se pomirite.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Vi ste toliko pametni i smešni da se oni osećaju sjajno samim tim što se nalaze u vašem društvu.

Rak: Bivša koji vas blokira na Fejsbuku

Raskidi vas pogađaju budući da ste senzibilni, ali zašto i ne biste bili? Verna ste i brižna osoba, pa ako neko testira vaše poverenje i predanost osećate se povređeno. Brinete o ljudima oko sebe, bilo da su to vaša braća, sestre ili partner.

Gušite se između jecaja dok pišete vrlo oštru poruku koju nikada nećete poslati. Brine vas to da bi ona slučajno mogla da stigne u poštansko sanduče vašeg bivšeg partnera, jer bi on tada video koliko vas raskid zapravo boli.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Detaljno ćete pregledati sve njegove fotografije, pratićete njegove prijatelje na društvenim mrežama kako biste videti da li se viđaju s nekim novim. Vaši prijatelji će vas na kraju ipak ubediti da ga blokirate i time sprečite da i dalje patite.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Nećete ih sresti gotovo nikad. Trudite se svim snagama da izbegnete susret sa njima.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama: Vi imate magične ruke. Vaše masaže se pamte do kraja života.

Lav: Sitničava bivša

Tvrdite da se ne ljutite i da vas nije briga, ali ste ipak besni. Uz to ste i uvređeni što ste izgubili vreme na nekoga ko nije tako savršen kao vi. Ne samo to, nakon svih napora koje ste uložili kako bi vaš partner bolje izgledao i lepše se ponašao, neko drugi će sada uživati u rezultatima? Nije fer!

Naravno da nije dobar osećaj što se on vama više sviđao nego vi njemu. Niste od onih koji igraju igrice, a nije prijatno kad se date u nešto i ne naiđete na isti stepen entuzijazma.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Snimićete kratki film za sebe kako biste imali završetak te priče.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Pozivate ih na svoj debi na Broadway-u 20 godina kasnije kako biste pokazali da ste "pobedili" u raskidu.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Kad ste bili zajedno, zaista se osećao kao da ste par, ali nije ni slutio da sva snaga dolazi od vas!

Devica: Bivša koja ne može da pusti

U svemu tražite neki dublji smisao, analizirate svaki potez i pokušavate da iz njega nešto novo naučite. Neki bi rekli da previše razmišljate o tome, ali to je vaša priroda. Ni sami niste sigurni, u nekom trenutku ste tužni, u drugom srećni što je do raskida došlo.

Svesni ste da je ovako bolje, ali želite da razumete zašto vam se uopšte svideo, zašto se ostali toliko dugo zajedno i zašto ste raskinuli. Razmišljate o prošlosti tražeći znakove upozorenja koji bi vam otkrili šta se zapravo dogodilo.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Razmišljate o tome gde je sve skrenulo u pogrešnom pravcu.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Iskoristićete društvene mreže da biste pokazali bivšem koliko vam je bolje bez njega, a on će prvi pogledati vaše objave.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Vi ste osoba koja sve planira unapred, zato se njemu činilo da pored vas on ima savršen život. Brzo nakon raskida će mu nedostajati vaša savršena organizacija i patiće zbog toga što vas nije sačuvao.

Vaga: Prijateljska bivša

Budući da niste skloni sukobu, u vašoj vezi su sigurno postojali veliki problemi ako je došlo do raskida. Nakupljena gorčina sa obe strane, koju niste znali da izgovorite vam je "došla glave". Vage se najbolje osećaju kada su u vezi i njihovi partneri to znaju.

Nakon razlaza, potrudićete se da se ponašate diplomatski. Vi samo želite da nakon raskida svi znaju da nema zle krvi. Ipak, nećete im oprostiti to što ste izgubili vreme na njih. Vaš šarm i vesela priroda će vam pomoći da veoma brzo posle raskida novi partneri počnu da se "motaju" oko vas.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Ako ste stvarno potreseni, upisaćete novi fakultet ili praviti neku drugu veliku promenu. Ako ste malo potreseni, provešćete neko vreme sažaljevajući se, a novu nadu će vam dati osoba koja će "slučajno" baš u tim trenucima uploviti u vaš život.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Viđaćete ih sve vreme, jer ste "prijatelji" i potpuno vam je "svejedno".

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Osećaju se kao da ih niko nikada nije razumeo kao što ste vi, niko nema takav smisao za humor i stil.

Škorpija: Hladnokrvna bivša

Za početak, bivši partneri vas se plaše. Vrlo brzo ćete prozvati nekoga i nećete oklevati da iznesete stvari iz prošlosti. Neka im je sa srećom ako vas povrede jer ćete sve svoje vreme posvetiti tome da im se osvetite. Ako bivši ima sreće da pobegne od vašeg gneva, jednostavno ćete zauvek prekinuti svu komunikaciju s njim. Kao da nikad nije ni postojao.

Jako dobro se suočavate sa raskidima. Iako se drugima može činiti da ste veoma "žilavi" često se pitate da li ste vi uradili nešto što je dovelo do raskida. Što ste stariji, sve više shvatate da nije uvek neko kriv i da ponekad ljudi jednostavno nisu kompatibilni.

Vi ste pravi detektiv nakon raskida. Verovatno ćete pomno pratiti njihove društvene mreže kako biste bili u toku šta rade. To će trajati sve dok ne pronađete nekog novog na kome ćete upotrebiti svoje sposobnosti.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Koketirate s njegovim prijateljem, bratom ili komšijom kako biste "pobedili" u raskidu.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na bivšeg: Srešćete ga dok šetate sa njegovim bliskim prijateljem, nekim koga on doživljava kao veoma odanog. To je ono što želite, jer tako mu stavljate do znanja da je on taj koji je izgubio.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Seks! S razlogom je Škorpija najseksi znak Zodijaka.

Strelac: Bivša koja će se uvek tajno nadati pomirenju

Toliko ste smešni i duhoviti da vam je malo previše lako da postanete najbolja prijateljica svom bivšem i naravno da vam to ne smeta. Do kraja ističete kako ste samo prijatelji, ali u isto vreme, ako on ikada poželi da se nešto ponovo dogodi, odmah ćete pristati. Ipak, nikada nećete napraviti prvi potez.

Niste baš poznati po svojoj suptilnosti. Zapravo, vi ste veoma otvoreni. Reći ćete im tačno u čemu su pogrešili, koje su njihove ružne navike, šta vam najmanje nedostaje kod njih.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Povezaćete ga sa vašom prijateljicom da biste dokazali da ste ga "potpuno preboleli". Ipak, kad shvatite da se između njih nešto dešava, nije vam baš drago.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Vidite njegov profil na Tinderu i shvatite da on traži nekog novog. Ako ste raskinuli pre samo nekoliko meseci, to vas je baš zabolelo. Razmišljate o ekstremnim promenama, ali nećete ništa da učinite, a vremenom će raskid postati sve manje bolna tema.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Niko drugi nema tu moć ubeđivanja. Za tren se pakujete i odlazite na put u neku udaljenu zemlju ili egzotičnu destinaciju.

Jarac: Bivša koja izgleda još bolje nakon raskida

Iskreno ste uzbuđeni što ste opet sami. Kakva izvrsna prilika da upoznate nove ljude i zamenite svog bivšeg boljom osobom. Naravno, vaši prijatelji mogu da pomisle da je ovo malo okrutno i da vam osećanja nisu bitna, ali tako je.

Vaš bivši je ionako bio pomalo dosadan i često bi vas razočarao na ovaj ili onaj način. Verovatno jednostavno nije mogao da se nosi s vama. Sada možete da upoznate nekoga ko vas zaista voli i jako ste zahvalni što više ne morate da se pretvarate da volite iste stvari.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Izlazićete s nekim ko je potpuna suprotnost vašem bivšem, samo da vidite kako je to.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na bivšeg: Naletećete jedno na drugo na žurki zajedničkog prijatelja, a da toga niste ni svesni – sve dok vam sutradan ne pošalje poruku i pita što se niste javili.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Uvek ste imali najbolje mesto u restoranu, baru ili hotelu.

Vodolija: Bivša koji se ne osvrće

Raskid vam je došao kao olakšanje jer vam je veza postala opterećenje. Vi ste neverovatno nezavisni i morate da se osećate kao da imate prostora da budete ono što želite - u suprotnom postajete nervozni. Sviđa vam se kad možete da nestanete na tri dana ili celu nedelju, a da se ne javite nikome. Ipak, ako ste u vezi to ne može tako!

Vaše komunikacijske veštine i harizma čine da se svi koje sretnete osećaju super važnim zbog čega se i zaljubljuju u vas. Ali ako vam neko dosadi, brzo ćete nestati.

Šta ćete učiniti nakon raskida? Rezervišite to putovanje na koje on nije hteo da ide. Konačno imate vremena! Šta ste uopšte radili kad ste bili s njim? Kako ste uopšte živeli?

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na bivšeg: Napolju ste, a on prolazi i ponaša se kao da mu je neprijatno, što vi ne razumete, sve dok ne shvatite da ste na sastanku s nekim mnogo zgodnijim od njega.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Vidite svet kao što niko drugi ne vidi, a bez vas u životu stvari su pomalo dosadne.

Ribe: Lepa bivša

Previše ste ljubazni i verujete svima, a vaši prijatelji su oduševljeni raskidom. Muka im je da gledaju kako se vaš partner ponaša prema vama i jedva čekaju da pronađete nekog boljeg. Romantični ste pa vam ponekad može biti teško da shvatite da veza jednostavno više ne funkcionište. Ako je gotovo, postoji razlog za to!

Saosećajni ste i ljubazni, pokušavate da sa svojim bivšim održite što prijatniju situaciju. Ipak, raskid doživljavate veoma emotivno. Možda ćete se u nekom trenutku pitati da li je on bio vaša srodna duša, ali vrlo brzo ćete shvatiti da je odgovor ne. Ipak to nije razlog za očajanje, brzo će se u vašoj okolini pojaviti novi privlačni muškarci. Iskoristite priliku.

Šta ćete učiniti nakon raskida: Pokrenućete blog koji će brzo postati viralan.

Situacija u kojoj ćete najverovatnije naići na svog bivšeg: Bivši partner pomno prati vaš rad, a primetićete i da lajkuje nešto na vašem Instagramu od pre 38 nedelja.

Šta vašem bivšem najviše nedostaje iz veze sa vama? Brinuli ste o njemu kao niko drugi, a oni to nisu zaslužili. Sada mu je žao, ali kasno je.

Izvor: Živim.gloria.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.