HAOS U BELOJ KUĆI: Dejan Dragojević zbog provokacija Miljane Kulić lomio sve pred sobom (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka na rijaliti imanju u Šimanovcima pevač Lepi Mića pokrenuo je temu o parovima u Beloj kući.

Zadrugari su kometarisali da u rijalitiju pucaju brakovi i da svi ulaze sa nekim problemom. U jednom trenutku Miljana Kulić se javila za reč.

- Ako to nije valjalo što se oni nisu razveli? - upitala je Miljana.

- Meni je veći haos što je tebe lik ostavio trudnu - rekla je Dalila Dragojević.

- Ti si njega ostavila, a ne on tebe. Ja sam ovde da raspravljam vaše probleme, svoje probleme nemam. Komentarisaću apsolutno sve. Najsrećnija sam što mi je Bog dao zlatno dete. Prva mi spominješ dete, udaraš gde najviše boli... Oni su svoj brak ovde predstavljali idealnim, a ona se zaljubila u Cara - rekla je Miljana.

- Ja sam sama radila na porodici, prolazila kroz taj proces, isplakala sam suza i suza, mene više time ne možeš uvrediti. Ja sam sve pretrpela - dodala je Dalila.

- Ja sam hteo da moje dete liči na tebe, a ti tako. Ja treba da ustanem ovde nešto da branim. Šta da branim? - odbrusio je Dejan Dragojević.

- Ja se raspravljam sa Miljanom, o svemu oko svoje porodice i šta sam ja hteo! J*bem ti rijaliti i sve! - rekao je Dejan i počeo da lomi stvari po kući. Dejana je obezbeđenje držalo, jer cimeri nisu mogli da ga savladaju, a Miljana se pravdala da nije ništa loše mislila.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još