PREPOZNAJTE IH NA VREME: Šest znakova govore da vas nikada neće oženiti

Mnoge žene sanjaju o romantičnoj veridbi, a zatim planiranju venčanja iz snova. Možda vi u vašoj mašti imate isplaniran ovaj poseban dan do najsitnijih detalja, ali šta ako se vaš partner ne žuri da izgovori ove magične reči?

Možda on ne planira da se oženi - a evo liste važnih znakova koji bi trebalo da vam daju ideju o tome.

Kad nagovestite veridbu, on brzo promeni temu

Ako ste dugo zajedno, ali mu svaki nagoveštaj venčanja smeta, ovo je loš znak. Inače bi već odavno pao na jedno koleno i poklonio vam prsten. Međutim, pritisak i sama promena statusa odnosa često plaši muškarce.

On sam kaže da se neće oženiti

Ako on tako kaže, verujte mu: to znači da je osoba tako odlučila, ima pravo na to. Ne pokušavajte da budete ona zbog koje će se predomisliti. Ako je osoba u osnovi protiv braka, to nećete promeniti.

I to nije razlog za tragediju. U 21. veku mnogi parovi žive srećno do kraja života i bez venčanja.

Datum do kojeg je obećao da će odlučiti je već prošao

U početku je obećao da će "razmisliti o tome" za Novu godinu. Zatim - za Dan zaljubljenih. A onda - do 8. marta. Ali još uvek vas nije zaprosio.

Prihvatite: da želi da se oženi, ne bi mu bilo potrebno odlaganje.

Zajedno ste više od 5 godina

Psiholozi kažu: muškarcu je potrebno u proseku 7 meseci da shvati da li želi da se oženi ženom ili ne. Sam predlog može se desiti za godinu dana ili čak u trećoj - ali najkasnije u petoj godini veze. Zato imajte na umu: ako ste zajedno 5 godina, a on vam je i dalje samo dečko, verovatno da vas neće ni oženiti.

Možda će reći: "Što više tražiš, to manje želim."

Ili žele da se venčaju ili ne. Ako to žele, onda razgovor o venčanju nije dosadan.

Kaže da nema ništa protiv da se oženi, ali ne preduzima ništa

Razgovarali ste o ovoj temi, a on je rekao da nema ništa protiv. Samo ovde svi čekate, a on i dalje ćuti ili priča bajke o tome kako ne može da pronađe lep prsten i izabere odgovarajući datum za veridbu.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.