DŽONI JE SKROMAN ČOVEK, ZALJUBLJEN U NAŠU ZEMLJU: Miloš Biković otkrio detalje razgovora sa Depom, spomenuo i gostovanje u seriji "Južni vetar"

Džoni Dep ponovo je posetio našu zemlju, a u glavni grad došao je kako bi promovisao prvi animirani film koji je nastao u Srbiji. U pitanju je ostvarenje "Puffins Impossible", gde on daje glas glavnom liku, a na ovom projektu je holivudski glumac sarađivao sa Milošem Bikovićem.

Srpski glumac je sinoć, na koktelu povodom promocije, pred novinarima "otvorio dušu" i pričao o poznanstvu sa Depom i drugim stvarima.

Kako si upoznao Džoni Depa i kakav je on privatno?

- Ja sam ga upoznao danas. Ta saradnja se odvija preko našeg zajedničkog partnera Andree Jervolina i evo, danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da pričamo. Vrlo je prijatan čovek, neverovatno skroman i zaista zaljubljen u Srbiju.

Koliko je ovaj događaj značajan za našu kulturu?

- Mislim da ovakvi događaji imaju veliki značaj i da mi proizvodimo sadržaj u Srbiji koji je kreativan, animiran, u skladu sa tokovima i tehnološkim razvojem. Mi zapravo postajemo, ne samo svet, nego i lideri u svetu. Mislim da je to jako važno i jako dobro.

Svi znamo da si ti zvezda i u Rusiji, ne samo u Srbiji. Da li ćeš možda ovo poznanstvo sa Džoni Depom da iskoristiš i postaneš i zvezda Holivuda?

- Nemam plan da to uradim, ali nije isključeno da se desi.

Da li ste pričali možda o još nekoj saradnji i kako je tekao vaš razgovor? Šta si ga naučio da kaže na srpskom?

- Jesmo, u okviru ove trenutne saradnje, ali moguće je da ćemo se sresti i na platnu. On već dovoljno dobro govori srpski, nekada čak i bolje od nekih mojih kolega.

Da li je pogledao neki tvoj film i kakav mu je komentar?

- Nisam ga pitao. Ne mislim da je to adekvatno pitanje za prvi dan poznanstva.

Da li je Džoni Dep ta holivudska zvezda koja će se pojaviti u "Južnom vetru"?

- Ne, za sada...

Istakao je Biković zagonetno i kroz osmeh, te je ovim odgovorom i završen intervju sa našim mladim i uspešnim glumcem.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još