LUKSUZAN PENTHAUS OD 200 KVADRATA: Otkriveno u kom delu Beograda se nalazi novi stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića (VIDEO)

Ekipa "Paparaco lova" bila je za petama pevačici Anastasiji Ražnatović, koja će se uskoro sa svojim dečkom Đorđem Kuljićem useliti u luksuzni stan u novoizgrađenom stambenom kompleksu u srcu Beograda.

Anastasiju su uhvatili baš na Dorćolu, gde se izvesno vreme zadržala u frizerskom salonu. Dok su joj drugi "radili o glavi", pevačica je ispijala proseko i kuckala poruke na svom mobilnom telefonu.

Iz salona je izašla u potpuno drugačijem izdanju, a na Dorćolu se nije zadržavala, već je brže-bolje sela u auto i odvezla se do svog šminkera. Produžila je u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, posle čega se uputila na jedan gradski događaj.

Narednog dana, Anastasija je obilazila radove u svom novom dupleksu, u kom će otpočeti zajednički život s Kuljićem, koji trenutno boravi u Americi. Njihovo novo ljubavno gnezdo prostire se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

Izvor: Pink.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.