STIŽU RODE: Sofija Milošević i Luka Jović čekaju drugo dete

Manekenka Sofija Milošević po drugi put trudna je sa svojim verenikom Lukom Jovićem.

Lepa plavokosa dama je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju naslovne strane magazina "Elle" na kojoj pozira sa tek primetnim stomakom.

- Presrećna sam što sam ponovo trudna i što ću dobiti još jedno dete - izjavila je Sofija i dodala:

- Ne postoji taj ekvivalent sreće jednak imanju bebe - rekla je Miloševićeva.

Pored ličnih detalja iz privatnog života, Sofija je otkrila i sa kojim se preprekama suočavala na poslovnom planu, o rivalitetu sa koleginicama, važnosti karijere i širenju sopstvenog biznisa u vreme pandemije.

- Uvek treba da rizikuješ u životu, jer bar si nešto pokušao. Ne može ništa loše da izađe iz toga jer ćeš biti bogatiji za novo iskustvo - istakla je nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića.

Atraktivna tridesetogodišnjakinja izjavila je da čeka još jednog sina i otkrila u kakvom svetu želi da on raste, te koje vrednosti želi da mu usadi.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti. Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima.

Podsetimo, Luka Jović i Sofija imaju sina Alekseja koji je nedavno napunio godinu dana.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs/Nadlanu.com/M.M.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još