HONORAR 300.000 EVRA: Emina Jahović postala članica modnog žirija emisije "Drugačije lepa" u Turskoj

Pevačica Emina Jahović dobila je 300.000 evra da bude u žiriju modnog šoua u Turskoj. Bivša supruga turske muzičke zvezde Mustafe Sandala u TV takmičenju "Drugačije lepa" ocenjuje manekenke i bira najbolju među njima.

- Emina je veoma popularna u Turskoj, zato su je producenti i pozvali da bude u žiriju ovog modnog takmičenja. Ona se kao klinka, pre nego što je počela da peva, bavila manekenstvom, pa su producenti bili ubeđeni da će biti pun pogodak! Pregovarali su neko vreme sa njom i na kraju su pristali da joj za jednu sezonu plate 300.000 evra, što je cifra na kojoj je Emina insistirala. Pokazala se kao odličan izbor, jer je odmah posle prve emisije privukla pažnju publike - kaže dobro obavešten izvor i objašnjava njenu ulogu u emisiji "Drugačije lepa", koja se prikazuje jednom nedeljno:

- Eminin zadatak je da ocenjuje manekenke na pisti i da zajedno sa kolegama u žiriju izabere najbolju, koja će odneti novčanu nagradu i potpisati dvogodišnji ugovor s jednom modnom agencijom.

Emina Jahović već je bila članica žirija različitih takmičenja. Tako je 2013. godine bila u stolici sudije talent šou-programa "Iks faktor" u Srbiji. Potom je sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom ocenjivala pevače u takmičenju "Rajzing star" 2016. i svojom lepotom i komentarima očarala tursku publiku! Pevačica se okušala i kao glumica u tamošnjoj seriji "Polje lala".

Prema njegovim rečima, Jahovićeva se odlično snašla.

- Svi iz ekipe je obožavaju! Neposredna je, blaga prema kandidatkinjama, trudi se da ih posavetuje pred svaki krug takmičenja. Toliko se zbližila sa svima da je počela da ih uči srpski jezik! Dok su imali pauze u snimanju, pevala im je svoj hit "Eksploziv". Pitali su je da im prevede reči na turski, a potom i da ih nauči na srpskom... Kad su producenti to videli, zamolili su je da izvede numeru i u šou-programu. Ona je to uradila i svi su pevali uglas sa njom - priča izvor.

Emina Jahović kaže da uživa u novom poslu i da je srećna što je okružena lepim ženama.

- Drago mi je što sam deo takmičenja o modi u Turskoj pod nazivom "Drugačije lepa". Ocenjujemo stil devojaka, karakter, ponašanje u grupi... Sve to je važno, a ne samo lepota. Zaista uživam u ovom poslu, na snimanjima je divna atmosfera, a Turci će uskoro progovoriti srpski tečno - priča pevačica, koja nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje honorar koji je dobila.

Izvor: Informer.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.