HAOS U BELOJ KUĆI: Dejan Dragojević nakon Daliline odluke da stavi tačku na njihov brak udarao pesnicama i glavom u vrata (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući na imanju u Šimanovcima održana emisija "Pitanja novinara". Nakon što je Dalila Dragojević izjavila da stavlja tačku na svoj brak sa Dejanom, novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje za Dragojevića.

- Dobro veče, Dejane, kako si? - glasilo je pitanje.

- Lažem i lagaću i dalje. Lagao sam četiri ipo godine i pet, nemam pojma sve sam je slagao. Danas nisam pio alkohol, pio sam sok od jabuke. Ja kad budem hteo da se napijem, tražiću od Velikog šefa i lepo ću da se našikam ovde. Ne znam odakle bih počeo, čudna je situacija. Ne mogu bez Dragojevića, shvatam kao sudbinu, ništa bez Dragojevića. Pozdrav za moju familiju - rekao je Dejan.

- Ponoviću pitanje sa početka, kako si? - pitao je Darko.

- Ne znam kako se osećam - rekao je Dejan pa se potom zaleteo ka toaletu i udarao glavom i pesnicama u vrata.

- Nema potrebe da povređuješ sebe. Loše ti je je l' da? - pitao je Darko.

- Pa jeste - rekao je Dejan.

- Ne znam zašto ne bi bio spreman da nastavi, kad je on prvi rekao da sam mu bivša žena. Neću da kažem da on od sebe pravi žrtvu, prvi je skinuo burmu pa je vratio sam na ruku, pa me je polio vodom, pa mi se izvinjavao. Došla je emisija, gde je on ustao i rekao da on sa mnom nema više ništa gde je rekao da sam mu bivša žena. Neki stavovi koje iznosi ovde ne poklapaju se sa onime što on meni priča. Rekla sam da ću prepustiti sebi da se ponašam onako kako se osećam. Ovako se problemi ne rešavaju, bežanjem od problema, kao ovaj što se nama dešava, neće ništa dobiti. Sandra Rešić mu je savetnik ovde - ubacila se Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.