SVE SAM S*EBALA, SVE SAM UNIŠTILA, NE ZNAM KO SAM VIŠE: Dalila i Dejan Dragojević zagrljeni grcali u suzama zbog kraha braka (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Dejan Dragojević se nakon izlaganja svoje supruge Dalile Dragojević potpuno slomio, lupao glavom u vrata i napustio emisiju. U spavaćoj sobi, prišla mu je Dalila i slomila se zajedno sa njim. Bračni par je isplakao more suza.

- Možemo da odemo da pičamo - pitala ga je Dalila.

- Šta? - rekao je Dejan.

- Hoćeš sa mnom do kreveta - pitala ga je Dalila.

- Čemu ovo lupanje - pitala je ona.

- Nemoj mi sada to - rekao je Dejan.

- Dobro je više, dosta, nema potrebe za ovim - rekla je Dalila.

- Ne mogu - izustio je Dragojević.

- Ne znam šta mi je, sve sam s*ebala. Sve što se moglo s*ebati. Ne znam više ni ko sam ni šta sam, ni šta pričam - dodala je Dalila.

- Ne znam više kako da se nosim sa situacijom, izdrži. Ne možeš tako Dejane, ostaviš me, vratiš me, ne znam više kako da se ponašam, ostaviš me, daš mi čokoladicu, ne znam gde sam, ne znam šta sam - nastavila je Dalila.

- Šta da ti kažem ja. Ne mogu da te ne gledam, ne mogu da iskuliram - rekao je Dejan.

- Pogubila sam se u svemu. Nema isplivavanja, mogu samo da tonem što dublje i da vučem sve sa sobom - dodala je.

- Moraš imati granice, moraš - nastavio je Dejan.

- Nemam, sve granice su popustile, dopuštam ono što nikada nisam dopuštala. Uništena sam i ne želim da ti sebe uništavaš. Ja sam sebe već uništila - govorila je.

- Mogu li da te zamolim da ne plačeš više. šta god da bude, ne možeš tako. Ja da se družim, a ti da povređuješ sebe - nastavila je Dalila.

- A šta to znači? Kako se to družiš - pitao je Dejan.

- Danas me ostavljaš, sutra lomiš, ponižavaš. Ne možeš tako. Ne znam šta će da bude i kako će da bude, ne mogu da znam - nastavila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još