SVE ME BOLI, GUBIM JE: Dejan Dragojević plakao zbog kraha braka sa Dalilom! (VIDEO)

Sandra Rešić i Dejan Dragojević par su u ovonedeljnom specijalnom zadatku, te vreme provode zajedno. Dragojević nije mogao sebi doći nakon Dalilinog priznanja da je njihov brak okončan i da je spremna za vezu sa Filipom Carem.

- Da vidim ruku - rekla je Sandra, a Dejan joj je pokazao.

- Dobro je - potvrdio je Dejan.

- Ma, šta je dobro?! - upitala je Sandra zabrinuto.

Dejan je grcao u suzama, dok je Rešićeva pokušava da ga uteši i ubedi da bolji dani tek dolaze.

- Isplači se, jednog dana će biti bolje. Hajde, Deki... - govorila je Sandra.

Marko Đedović primetio je Dejana u stanju rastrojstva, pa mu je prišao i odlučio da mu otvori oči. Naime, on mu je prepričao mnoge situacije iz izolacije, za koje nije znao, što je dodatno šokiralo Dragojevića:

- Znaš kakav smo život imali... Koliko smo se voleli, mislili jedno na drugog sve vreme. Šta je ovo... - plakao je Dejan.

- Znam da ne postoji neka magična reč, ali nije to bilo preko noći. Znaš kad je to bilo, to niste ni videli, bila je jedna situacija u toaletu, Deki je bio okrenut leđima, a vrata su bila otvorena... Još nismo ni ušli, kad je bilo testiranje, Car mi je rekao... - prepričavao je Đedović.

- Ne, on danima ide i traži krivca u sebi - rekla je Sandra.

- Sve me boli, gubim je, šta ja sad da radim?! Znaš koliko sam siguran u nju i imam poverenja, a sad ovo... Šta ja sad da radim? - nastavljao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još