MILICA NIKAD NEĆE BITI KAO JA, MENSUR NIJE ISKREN: Mina Vrbaški iskreno o odnosu Veselinovićeve i Ajdarpašića (VIDEO)

eGledaoci rijaliti programa "Zadruga" navikli su da nedeljom uveče gledaju izbacivanje. Međutim, Veliki šef doneo je vanrednu odluku da ove noći to ne bude slučaj s obzirom na to da je već u toku ove nedelje Emilija Velimir napustila Belu kuću.

Umesto izbacivanja usledila je specijalna emisija koju vodi Dušica Jakovljević. Ona je u studiju ugostila bivšu zadrugarku Minu Vrbaški.

- Dobro veče Mina, dobro nam došla! Oduševljena sam spotom koji očekujemo - rekla je voditeljka.

- Pustila sam par ljudi da vide i jako sam zadovoljna komentarima. To mi je najveći uspeh do sada, mnogo smo se trudili, moja ekipa je dala sve od sebe, skoro 20 sati smo snimali. Bilo je fenomenalno i jedva čekam da izađe i da vidimo kako će publika odreagovati - govorila je Mina.

- Svakoga dana ili si tema ili te spominju, svi znamo da te Milica i Mensur pominju vrlo često. Kako komentarišeš to što te je u profilu spomenula i gotovo celu situaciju koja se dešava u Zadruzi? - pitala je voditeljka.

- Ne pratim 24 sata, ali uz pomoć podrške moje, dobijam klipove gde me ona svakodnedno spominje! Stalno me spominje a ja devojku ne poznajem. Ne znam šta bih rekla. Rekli su mi da je ušla zauzeta. Nemam ja šta da zamerim njoj, ona ima 17 godina i jasno mi je jer sam ja imala te godine, ali sam se ja drugačije ponašala na početku. Ne znam šta je čeka ako ostane u tom odnosu, ne dogodilo se nikome - navela je Vrbaški.

- Koliko te podseća njihov odnos na vaš kada ste bili zajedno? - pitala je Dušica.

- Par puta sam rekla kao sebe da gledam, mada on nije mnogo zagrejan za nju. Sećam se kako se ponašao kada ja pogledam u nečije patike, a dozvoljava mnogo toga. Deluje mi da nije iskren, možda je ušao iz nekog inata, kao i ja kada sam ulazila u tu priču. Mislim da će uspeti da ostanu zajedno ali mislim da će biti turbulentnija od naše. Ja nisam lomila i vrištala i drala se na početku. U jednom trenutku je govorio da je mlad i dalje, da je pričao kako će ona da stavi silikone, sve mi to liči da ne vidi budućnost sa njom. Ponekad deluje kao da nema života u njoj, ona je dete, mislim da se pogubila. Koliko god da me spominje u negativno ja nju žalim. Ne smem da osuđujem jer sam i ja imala te godine - govorila je Mina.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još