SERIJA "ADVOKADO" USKORO NA RTS-u: Autori serija "Meso" i "Kosti" okupili neponovljivu glumačku ekipu

Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Branka Katić, Nikola Kolja Pejaković, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i – Mira Banjac! Ovi glumački velikani čine samo deo neponovljive ekipe koju ćemo uskoro gledati u u novoj RTS-ovoj seriji "Advokado".

Foto: Promo

Ako dodamo i podatak da je pomenute glumce okupio scenarističko-rediteljski dvojac koji stoji iza hit serija "Meso" i "Kosti" (Kolja Pejaković i Saša Hajduković), kao i to da je reč o komediji - jasno je da je pred nama TV štivo vredno pažnje.

Foto: Promo

Serija "Advokado" prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane (Bandović) i njegovog vernog saputnika Belog (Pejaković). U središtu radnje su njihovi prijateljski i porodični odnosi, tipični za balkansko podneblje. Ova neobična komedija bavi se borbom pojedinca da se otrgne od nametnutih stereotipa i konzervativne sredine koja kritički posmatra sve odluke koje odudaraju od tradicionalnih.

Komediju "Advokado" uskoro gledamo svakog radnog dana na prvom programu RTS. Delo je nastalo po scenariju Nikole Pejakovića Kolje, a u režiji Saše Hajdukovića i Pejakovića, u koprodukciji RTS-a i Bosonoga produkcije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još