ŠABAN U FILMU "TOMA" NEDOSTOJNO PREDSTAVLJEN: Gordana Šaulić podnosi tužbu protiv Dragana Bjelogrlića?

Naime, Goca Šaulić kao i cela porodica, nezadovoljni su načinom na koji je Šaban predstavljen u filmu "Toma". Iako se preminula muzička legenda pominje u svega dve scene u filmu koji je osvojio srce publike u Srbiji i regionu, Goca Šaulić tuži Dragana Bjelogrlića zbog nedostojnog predstavljanja njenog supruga, prenose domaći mediji.

- Baš su se svi iznervirali oko toga. Realno, bez veze je da od svega što je Šaban u životu uradio u filmu bude pomenut u kontekstu šverca cigareta i kao "Ganci". Bolje da su ga preskočili. Zašto takvu legendu sada omalovažavati na taj način. Mislim da će tužiti Bjelogrlića, ili tražiti da se ta scena izbaci ili promeni kada bude rađena serija - kaže za medije Šabanov brat Hasan Dudić.

- Ja ne znam ko je glavni krivac što je moj brat ponižen u tom filmu, da li Bjela ili neko drugi. Čime je to Šaban zaslužio? ... Ti uzimaš jednog Šabana, predstavljaš ga kao nebitnog, pa ga još i vređaš. Čemu to? Uradio si film o Tomi, neka akcenat bude na njemu, bio je legenda, ali nemoj da vređaš druge umetnike. Videću sa porodicom, ako treba i da tužimo da se sa mog brata skine ova ljaga, neka to izbace iz filma, iz serije, njihov je problem šta će da rade. Neka ga puste da mirno počiva na onom svetu - jasan je bio Hasan u prenošenju emocije celokupne Šabanove porodice.

Izvor: Svet.rs/Story.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.