NE MOŽE DA VIĐA ALEKSEJA U PRISUSTVU BARBARE: Darko Lazić ogorčen zbog Marininih odluka oko starateljstva nad sinom?

Darko Lazić nije se pojavio na zakazanom ročištu sa Marinom Gagić jer je u tom trenutku bio na putovanju sa devojkom Barbarom Bobak. Međutim, navodno se pokajao zbog svog postupka jer je poludeo kada je čuo šta se dešavalo u sudnici.

Na dan kada je ročište bilo zakazano pojavila se vest kako su se Barbara i Darko potukli na nekom veselju, a zatim je komšija iz zgrade u kojoj živi potvrdio da se iz njihovog stana često čuje buka. Marina je navodno iskoristila sve ove informacije, o svemu obavestila sudije i naglasila da njen sin Aleksej ne treba da provodi vreme sa tatom kada je u društvu svoje nove devojke zbog skandala koji su sastavni deo njihove veze.

- Darko je od devojke za rođendan dobio putovanje u Egipat koje se baš poklopilo sa datumom kada su on i Marina imali zakazano ročište. Nije mnogo razmišljao, već je odlučio da ode sa Barbarom na odmor, a na sud je poslao svog advokata. Marina je bila prisutna i izjasnila se da traži potpuno starateljstvo, kao i alimentaciju od 500 evra. Međutim, ono što je Darka najviše iznerviralo je to što je čuo da je njegova bivša verenica insistirala da dete ne može da provodi vreme sa njim kada je Barbara prisutna. Kako je navela, boji se za bezbednost deteta, jer su mediji objavili kako su se njih dvoje tukli i kako se često svađaju i ulaze u sukobe. Baš je poludeo, zvao je Marinu, ali nije htela da mu se javi na telefon. Rekao je da će da se gone po sudu i da će da se bori svim silama, ali da joj potpuno starateljstvo ne da. Čak je rekao da sumnja da mu priče kako ima probleme sa Barbarom smešta baš Marina kako bi imala materijal za sud - rekao je izvor i dodao da ova agonija tek počinje.

Marinu je izuzetno povredilo to što se Darko nije pojavio na suđenju pa je posle ročišta rekla da nije iznenađena ovakvim postupkom i da neće odustati od potpunog starateljstva nad sinom Aleksejem.

- Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sledeće ročište je zakazano za sledeći mesec, pa ćemo videti da li će se pojaviti. Potpuno starateljstvo tražim, alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu - izjavila je Marina.

Izvor: Star/Kurir.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još