CAR ĆE ŠUTNUTI DALILU KAO I SANDRU ČAPRIĆ, ŽAO MI JE DEJANA: Mina Vrbaški žestoko oplela po Filipu i Dragojevićki (VIDEO)

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški gostovala je u emisiji "Pitam za druga" i tom prilikom govorila o aktuelnom ljubavnom trouglu u "Zadruzi 5".

Mina je bez dlake na jeziku prokomentarisala ljubavnu dramu Dalile Dragojević, Filipa Cara i Dejana, pa žestoko potkačila Dragojevićku.

- Prosto nemam reči za takvu osobu. Devojka koja je svima nama moralisala, držala predavanje, kritikovala, osuđivala i onda dođe osoba B koja prvo ne vrednuje tu osobu, ne poštuje sebe i ona ulazi u takav odnos pred svojim suprugom koji je tu u rijalitiju. Juče sam pratila celu žurku, htela sam da vidim reakcije za moju novu pesmu i kada sam videla one slike - on kako plače, ona kako se ljubi sa njim i govori kako je neka pesma za Dejana dok se smeje i pije alkohol. Inače, ona nije osoba koja pije, sad su te neke novine došle. Mislim da je Dejan bio baš iskren prema njoj. Prvo sam imala teorije zavere, ali to je suludo kad vidim koliko dečko plače. Car samo želi da dobije nešto što je u nekom trenutku neosvojivo. Ovo će se završiti kao sa Sandrom Čaprić. Ovo što se dešava Dejanu je dobro za njega, on je mlad dečko, mislim da je previše idealizovao vezu sa Dalilom. On i Dalila su previše jedno drugog idealizovali, bilo je tu ljubavi, ali mislim da jednostavno tu ljubav su izgradili zbog podrške. Sreća je bila samo na Instagramu. On je neiskusan, ali bolje sada da te stvari prebrodi tamo, kada izaće shvatiće da je porodica na prvom mestu. Niko ne sme da ti poremeti odnos sa majkom i bratom. Mnogo mi je žao Dejana - zaključila je Mina Vrbaški.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još