BILO JE KRATKO I NAPETO: Nikolina Pišek otkrila da su joj lopovi ukrali automobil! (FOTO)

Život voditeljke Nikoline Pišek nimalo nije lak. Otkako se udala za Vidoja Ristovića našla se na meti šovinističkih uvreda zbog porekla njenog supruga, zatim je njihov dom u Zagrebu bio oštećen tokom zemljotresa čija je jačina iznosila 5,5 Rihtera.

Nakon svega, pevačica i njena ćerka otrovale su se gasom, i samo zahvaljujući intuiciji Vidoja, preživele su. Naredna drama dogodila se ubrzo posle toga.

Pišekova je sa porodicom otputovala na letovanje, međutim doživela je ogromnu neprijatnost od strane vlasnika kuće koju su iznajmili, gde su bili izbačeni, ali i pokradeni.

Međutim, čini se da problemima četrdesetpetogodišnjakinje nije kraj. Nikolina se oglasila putem svog Instagram naloga i otkrila da su lopovi ukrali njen automobil.

No, nakon kratkog vremena, policija je pronašla njenog četvorotočkaša, a tokom današnjeg dana harizmatična Zagrepčanka obavestila je svoje pratioce o uspešnoj akciji nadležnih organa, gde se istim javno i zahvalila.

- Hvala svima, bilo je kratko i napeto - napisala je Nikolina u opisu objave, a njeni fanovi bili su srećni vešću da je automobil pronađen i vraćen u njen posed.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još