ŽELIM JE ŠTO DALJE OD MOJIH VOLJENIH: David Dragojević opleo po Dalili

David Dragojević oglasio se povodom akutelne situacije koja se tiče njegovog brata Dejana i njegove još uvek zakonite supruge Dalile, koja ga je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem.

- Mislim da Dejan nije još uvek načisto što se tiče daljeg odnosa sa Dalilom. Po svemu što gledam, rekao bih da bi se vratio, ali ne bi mogao da se nosi sa tim ui da se pravi kao da se ništa nije desilo... Nije još uvek došao sebi - tvrdi David, kojeg smo pitali šta posle svega misli o Dalili.

- Ne postoji osoba na ovom svetu kojoj želim zlo ili koju mrzim. Njoj želim da jednog dana kada se ostvari kao majka, dobije za snaju jednu Dalilu! Mislim da joj veća kazna od toga ne treba. Želim je samo što dalje od mojih voljenih - kaže David.

On je šokiran izlaganjem svog mlađeg brata, koji ne bira reči kada gledaocima govori da njegova majka, sestra i brat za njega - ne postoje:

- Dejan ne zna šta priča. Baš zbog tih njegovih reči mislim da se on još uvek nada pomirenju sa Dalilom, jer zaista njega nikada niko nije izdao, ostavio, izneverio. Ima vremena, nadam se i verujem da će se dozvati pameti. Nemam pravu reč kojom bih opisao kako njegove reči bole nas kao porodicu, a najviše mamu. Neka nam je živ i zdrav i srećan, pa gde god da bio.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.