LOMIO SVE PRED SOBOM I BACIO SE U BAZEN: Dejan Dragojević doživeo nervni slom nakon gledanja ljubavnih snimaka Dalile i Filipa Cara! (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka", Dejan Dragojević ugledao je sve ljubavne momente Dalile Dragojević i Filipa Cara, a zatim doživeo nervni slom.

Naime, on je prvo udario rukom o vrata, a potom pokušao da udari ogledalo kako bi naudio sebi. Kad su ga cimeri sprečili, Dejan se bacio na kolena ispred Bele kuće, a potom skočio u bazen.

On se sa suzama vratio na sastanak gde je smogao snage da prokomentariše odnos Dalile i Cara.

- Nisi ovo očekivao,a znao si? Šta tije najviše ovde? - pitao je Milan Milošević.

- Sve ovo što moram da gledam, ovu odvraštinu. Sa kim sam ja živeo? Ko je ovo? Neću je uvrediti. Neka je srećna, živa i zdrava. Nisam ovo očekivao. Fuj, odvratno. Ne mogu da izdržim - pričao je on kroz suze.

- Tek si postao sad svestan da si je izgubio? - pitao je voidtelj.

- Tek sad sam postao svestan šta je u stanju da uradi. Nisam bio svestan...Fuj, povraća mi se, odvratno. Dalje neću ništa govoriit, sami neka ljudi zaključuju sve ostalo - pričao je on.

- Da li posle ovog snimka i toga što si sad preživeo, da li ti se promenilo nešto u glavi? - pitao je Milan Milošević.

- Da, gadi mi se! Odvratna je, lažna osoba, lažni život smo imali! Samo to mogu da kažem. Na čast i dušu sve što je uradila. Ja se nadam da svi shvataju i da ja znam koliko je tebi teško - rekao je on.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još