DA NIJE NJE, BILA BIH SUPRUGA I MAJKA: Kija Kockar ponovo osula paljbu po Luni Đogani

Pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar pojavila se sinoć na jednom gradskom događaju vrlo raspoložena da odgovara na pitanja okupljenih novinara.

Kockareva je objavila da sprema novi album, a kada su je novinari upitali da prokomentariše nameru Lune Đogani, bivše ljubavnice njenog bivšeg supruga, da u isto vreme kada i Kija i ona objavi svoj album, Kristina je prokomentarisala da žena i ljubavnica nikako ne mogu da se porede, te da se ta dva termina ne brkaju:

- Ja nemam veto na ničiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Nas dve nemamo nikakvih dodirnih tačaka, pa nas ne treba ni upoređivati. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina - istakla je Kija.

Kako je nedavno Luna izjavila da joj je bilo žao Kije, svojevremeno kada joj je preotela muža, Kristina smatra da je to laž, te da nije bilo nje sada bi stvari možda bile drugačije.

- Laže da joj je bilo žao mene. Čula sam je kako se smejala dok sam ja plakala, tako da je to laž. Svideo mi se nečiji komentar na internetu, pošto mi je ona poželela da se ostvarim kao žena i majka, neko je napisao "pa bila je na pola puta i bilo bi možda tako da nije bilo tebe"... To je sve što imam da kažem - zaključila je Kija.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još