NEMAM VIŠE SNAGE, DUŠA ME BOLI: Dejan Dragojević napustio emisiju u suzama, Lepi Mića pokušao da ga uteši! (VIDEO)

Dejan Dragojević nakon što je završio svoje izlaganje, koje je bilo kratko, seo je za crni sto.

Međutim, njega mir nije držao, pa je u toku izlaganja Stefana Karića napustio Belu kuću.

On je počeo da plače i jeca, a Lepi Mića je pritrčao kako bi mu pružio zagrljaj podrške. Oni su se sklonili u pab, a zadrugar je savetovao Dejana kako bi što pre došao sebi i smirio se.

- Neću više ništa da spasem. Šta ja da pričam sa njom? Ne mogu jedno te isto - pričao je Dejan.

- Ti imaš da kažeš stvari na milion drugih načina. Osećaš se konstantno kao da si ti kriv. Ona je i te kako kriva i pokušava da prebaci sve na tebe. Misliš da se žene ne zaljube tokom braka? One pregrme, završe u glavi sa tim, ona se zaljubila prvi put i boli je k**ac za tebe. Moraš joj zameriti - govorio je Mića.

- Šta da joj zamerim? Otišlo je sve. Ja sam kao u kutiji, nemam snage, nemam volje, sve mi pogrešno. Umorno mi je telo, danas sam zaspao na stolici... Znaš li šta smo mi prošli da bi dobili bebu? Svaki drugi, treći dan Tuzla-Sarajevo, platili smo, produžili čuvanje i dođeš i... Boli me! - pričao je Dragojević kroz suze.

Kad se Dejan malo smirio, Mića ga je odveo u pab kako bi porazgovarao sa njim.

- Svakog dana mi je sve lakše... Kad ubacim neka poređenja, za podršku prijatelja... Šta super? A kad se vidi realnost svi ućute... Znam da će ona sa njim da reši sve probleme kad ode, znam da nju zabole ćošak. Ne mogu da ne kažem zbog sebe - pričao je Dejan.

- Nju boli ku*ac za burmu, čeka da nešto uradiš da bi ona uradila sto puta gore i da se opravda... Ovo je igra šaha, a ova njena priča da ide odavde... - rekao je Mića.

- Izašla iz odnosa gde je ja gušim, a on ide tamo i udara - nastavio je Dejan.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još