TO SU BILE FAZE POTPUNOG LUDILA, SAMO SAM JELA: Nataša Bekvalac prošla kroz tešku apstinencijalnu krizu zbog odvikavanja od cigareta

Pevačica Nataša Bekvalac pre više dva meseca donela je čvrstu odluku da ostavi cigarete, a tokom perioda odvikavanja, kako je navela, prolazila je kroz veliku agoniju.

Naime, Nataša je u jednom trenutku odvikavanja utehu videla samo u hrani, te je dostigla svoju nekadašnju trudničku kilažu, ali je vrlo brzo rešila da sa tim prestane i vrati se zdravim navikama.

- Dva i po meseca prošlo je od moje poslednje cigarete. Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi videla 61 kilogram, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila) ... Moj izbor su uglavnom obrok salate. Šta vi jedete ovih dana? Koga vi jedete ovih dana? Ko vas jede ovih dana? - napisala je Bekvalčeva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bekvalaceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.