ISKORISTILE SU ME, NISAM ZNALA DA JE TO SIMBOL "VELIKE ALBANIJE": Valentina Petrović otkrila da dobija pretnje smrću zbog neprimerene fotografije sa albanskim misicama

Valentina Petrović uključila se danas u jutarnji program TV Pink kod Jovane Jeremić i rekla kako nije znala o čemu se radi, kada se fotografisala, već da su je predstavnice ovih zemalja namamile da to uradi, a zatim je celoj zemlji uputila izvinjenje.

Podsetimo, srpska predstavnica je na Izboru za mis Interkontinental Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, a javnost je ostala šokirana.

- Došla sam u Šarm el Šeik da predstavljam svoju zemlju, kada sam došla skrenuta mi je pažnja da se klonim članica države Kosova. Ja sam to smetnula sa uma, i pustila sam ih da mi se približe. Mi smo došle da se takmičimo za lepotu, međutim, one su od mene tražile da na slici pokažem njihov simbol. One su tražile da pokažem njihov simbol. Čak su mi i devojke namestile ruke, nisam ni znala šta je to.

- Rekla sam one pokažu to, ja sa njima, one pokažu tri prsta i to je to. Ja se sada javno izvinjavam svojoj zemlji i svom narodu. Da sam znala da je to simbol Velike Albanije ja to nikada ne bih pokazala. Iskoristile su me za igru, ja sada doživljavam i linč novinara iz Albanije - rekla je Valentina.

- Hvala na razumevanju, i hvala ljudima koji me kritikuju. Samo ne razumem ljude koji šire govor mržnje, i traže skidanje moje glave. Ja sam samo jedna mlada devojka od 21 godinu i student - zaključila je Valentina.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: valeryview/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.