ONA JE KUJA KOJA ĆE DA SE VUCARA PO BEOGRADU, SVE OVO JE GLUMA: Miljana Kulić osula paljbu po Dalili Dragojević (VIDEO)

Zadrugari biraju najperfidnije takmičare, a Miljana Kulić tom prilikom osula je paljbu po Dalili Dragojević.

- Ja ću navesti Dalilu Mujić. Zavlačila je Dejana mesec dana, govorila mu da želi da se druži. Sve je prebacivala na Dejana, aludirala na njega za sve, želeći da prekrije da je ona zaljubljena u Cara. Dečko se našao u neobranom grožđu, nije znao šta mu se dešava. Perfidna, lukava, takve žene su najgore - govorila je Miljana.

- Ljubomora, ljubomora... Što si ljubomorna toliko? Isijavaš ljubomoru, ne daješ Zoli da se druži sa nama - odbrusila je Dalila.

- Ona misli da sam ljubomorna na njenu priču. Čega se pametan stidi, budala se ponosi. To je perfidna kuja, koja će da se vucara po Beogradu, sve ono je bila gluma. Dejan je bio perfidan kad je bio u rijaliti modu, sad sam ga baš zavolela od kad nije sa njom. Druga perfidna je Sandra Rešić, ne znaš na čemu si sa njom, laže, maže - nastavila je Kulićeva.

- Ljubomorna si jer me ljudi vole, džabe svađe sa Zolom, džaba Deniz, džaba Danijel, oduvala si svoje - odgovorila je Dragojevićka.

- Babo ti je u godinama, pripazi na svoje ponašanje - pričala je Miljana.

- Zola je za tebe gospodin, nikad mi neće biti jasno šta sa tobom traži. Žao mi ga je - nastavila je Dalila.

- I meni je žao Dejana, nije zaslužio ovo, žao mi je svake njegove suze - dodala je Kulićeva.

- Nije ti žao, samo si ljubomorna. Filip ti je najviše pomogao u životu, brisao tvoja g*vna, davao ti pare, ti ga ovde pljuješ. Žali samu sebe - nastavila je Dragojevićka.

- Da nastavim o Sandri, nije onakva kakva se predstavlja, da nema Đedovića, ne bi znala kako da se ponaša. Ljubila se sa Osmakčićem jezikom, bila je ljubomorna na Staniju, videli smo koliko je podmukla. I treća je Gruja, ispod mire trista đavola vire - rekla je Kulićeva.

- Zato što ti nije dao polni organ - govorila je Dalila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još