SVIDI TI SE NEŠTO KAO DETETU, A NEMAŠ ZA TO USLOVE: Andrija Milošević iskreno o teškom životnom periodu tokom odrastanja

Glumac Andrija Milošević već sa 16 godina borio se da doprinese bolji život sebi i svojoj porodici. Detinjstvo je proveo u rodnom Nikšiću, a nakon srednje škole i fakulteta put ga je doveo u Beograd.

- Prvi razred srednje škole sam završio u Podgorici, a na početku druge sam upisao fakultet. Počeo sam da radim sa 16 godina. Imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da privređujem, radim i da se osamostalim - naveo je Andrija.

Kao i za većinu, period devedesetih je bio težak i za njegovu porodicu.

- Meni je majka skupljala šest meseci 30 maraka da mi kupi duksericu. Ali, nije bilo tragično. Nisam toliko žudeo za materijalnim. Svidi ti se nešto kao detetu a nemaš za to uslove. Bila je inflacija i rat. Uspeli smo, otišli smo dalje - istakao je Andrija.

Velika prekretnica u životu, bio je dolazak u Beograd.

- Moj dolazak u Beograd je bio nešto normalno, tada smo bili i jedna država. Ništa nije bilo strašno doći u Beograd, posebno ako si talentovan pa te vole - rekao je glumac.

Milošević je imao čast i privilegiju da igra i uči od velikih imena jugoslovenskog glumišta.

- Znao sam sve naše glumce. Sa 80 odsto njih sam već igrao do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. godine sam igrao skoro sa svim najvećim jugoslovenskim glumcima - rekao je Andrija, dodadvši da je do današnje pozicije došao zahvaljujući ranom početku i velikom radu, a da je na selu i ovce čuvao.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.